Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #1 Jose Mourinho: Fenerbahçe'ye giderek hata yaptım. Ayrıca " Benfica, Fenerbahçe'ye karşı 30 dakika eksik oynamasına rağmen olumlu sonuç alan bir takımdır. İşte ben de kendimi o Benfica'ya ait hissediyorum." ifadelerini kullandı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jose Mourinho: Fenerbahçe'ye giderek hata yaptım. Ayrıca " Benfica, Fenerbahçe'ye karşı 30 dakika eksik oynamasına rağmen olumlu sonuç alan bir takımdır. İşte ben de kendimi o Benfica'ya ait hissediyorum." ifadelerini kullandı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.715 Makaleler 5 Çözümler 38 18 Eylül 2025 #2 Fener'e gelerek hata yapmış sanki Real istiyor seni. Dönemim biteli çok oluyor Mourinho bey.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #3 GoDd1 dedi: Fener'e gelerek hata yapmış sanki Real istiyor seni. Dönemim biteli çok oluyor Mourinho bey. Genişletmek için tıkla... Benfica'yı ilk 24'e bile sokamaz bu balon şovmen.
GoDd1 dedi: Fener'e gelerek hata yapmış sanki Real istiyor seni. Dönemim biteli çok oluyor Mourinho bey. Genişletmek için tıkla... Benfica'yı ilk 24'e bile sokamaz bu balon şovmen.