José Mourinho Fenerbahçe'ye yakın

Fıratt10

Kilopat
Makaleler
13
Daha fazla  
Fenerbahçe'nin yeni sezondaki teknik direktörü büyük ihtimalle José Mourinho olacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adam gelirse şakasız FB şampiyon, bunu bir GS'li olarak söylüyorum, bu adam adeta bir deha, bu adam da yapamazsa, kimse yapamaz şampiyon.
Katılıyorum. Ayrıca Lukaku, Dybala, Sörloth, Talisca gibi isimleri istediği söyleniyor.

Katılıyorum. Ayrıca lukaku, dybala, sörloth, talisca gibi isimleri istediği söyleniyor.

Ben çaresizlik olarak görüyorum artık şampiyon olmak için her şeyi deniyorlar ben bu transferleri Avrupa da başarı için yaptığına inanmıyorum fenerin tek gayeleri şampiyon olmak, tabii anlaşılır bir durum fakat sadece bir hocaya böyle bütçeler harcamak çılgınlık.

10 yıldır şampiyon olamayan bir kulüp. Önceliğinin lig şampiyonluğu olması gayet doğal bir durum. Yoksa Avrupa başarısını da önemseyeceğini düşünüyorum Fenerbahçe'nin.

Kötü transfer Süper Lig için bir hocaya +12 13 milyon bandında bütçe harcamak bilmiyorum garip.

Bence değil Avrupa'da çok iyi iş yapabilir kurulacak kadroyla şampiyonlar ligi gruplarına kalıp oradan 3.olup elensek bile en az 40milyon euro kazanıyoruz parası rahat çıkar yani.

Bence değil Avrupa'da çok iyi iş yapabilir kurulacak kadroyla şampiyonlar ligi gruplarına kalıp oradan 3.olup elensek bile en az 40milyon euro kazanıyoruz parası rahat çıkar yani.
Ben Avrupa Liginde final görebileceğini düşünüyorum. Mourinho zaten Avrupa tecrübesi yüksek olan bir teknik adam. Şu an Fenerbahçe'nin hazır kadrosu da var. Lukaku, Dybala, Sörloth, Talisca gibi isimlerle de anlaşılırsa Fenerbahçe'nin Avrupa'da kupa kazanmaması için bir sebep yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…