Jose Mourinho ile anlaşma sağlandı

ismail 99 puan topladı ki bu fenerbahce tarihinin rekoru.
Kafaya takmış sarı saçlı bi adam yüzünden olamadılar

Fenerbahçenin kadrosu yönettiği takımların genel olarak altında ve mourınhonun Süper Lige kolay kolay uyum sağlayabilceğini sanmıyorum, sağlasa bile uzun sürebilir ancak avrupada iyi işler yapacağını düşünüyorum. İsmail Kartalın en büyük hatası yanlış değişikler yapmaktı Ligi ve Konferansı Aynı anda kazanma isteğiydi bence.

Bizim süper lig sıkıntılı, insanın saçlarını ağartır, derbeder eder çilekeş olursun kafayı yersin, Adama yüksek para da verseler gelmemek için çok sebebi var, gelirse de kendi bilir tabi
Yani bizim lig çok streslidir

Bu sezon toplanan puanlar ne bizim ne de Galatasaray'ın başarısı değildir. Ligimizin içler acısı halinin tablosudur. Bence yani.
Kesinlikle GS FB BJK TS İBFK dışı diğer külüpler bu kulüplerin çok altında kalıyor, lig tamamen bu 5 kulüp üzerine kurulmuş gibi. Eskiden böyle değildi bir Anadolu kulübü çıkıp Türkiye kupasını alıyordu veya ligi ilk haftalarda domine ediyorlardı.

Tutarsa FB'yi Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin en büyük favorilerinden birisi yapacak bir hamle. Bir de Mourinho'nun istediği oyuncular alınırsa önümüzdeki sezon bayağı ilginç bir Avrupa serüveni geçirebilir Fenerbahçe.

Zaten halihazırda Konferans Ligi'ni kazanabilecek bir kadrosu var FB'nin. Başarısızlık tamamen teknik direktörlerinin yaptığı hatalardan kaynaklandı, Mourinho en basitinden bu hataları yapacak bir teknik direktör değil. "İyi hoca - kötü kadro" veya "kötü hoca - iyi kadro" denklemi "çok iyi hoca - çok iyi kadro" olarak değişecek gibi duruyor FB için. Fenerbahçelilere hayırlı olsun.

@132923 Bir de bunun üstüne başkanlık seçimini Aziz Yıldırım kazanırsa Fener için çok iyi olur. İyi teknik ekibin üstüne iyi bir yönetim eklenmiş olur.

Mourinho beni bir nebze umutlandırıyor zaten ligimizde Avrupa'ya kıyasla çok daha eski bir oynayış biçimi var Mourinhonunda eskiden neler yaptığı belli lakin Ali Koç veya Aziz Yıldırım olduğu müddetçe işimiz zor gibi duruyor. Ali Koç yerine Aziz Yıldırımı tercih ederim ama kötünün iyisi gibi bir şey oluyor düzgün bir aday çıksa artık.

Bir fenerbahçeli olarak TR'ye ancelotti gelse bu TFF ile zor yani zaten aziz başkan aday oldu iş biraz ciddiye binince Ali koç mecburen aldı aziz başkan vizyonu var şu an fenerbahçenin üstünde ben TR'yi geçtim zaten ciddiye almıyorum ama jose bize Avrupa kupası getirebilir çok rahat fenerin kadrosu yeterli Avrupa için 2-3 star daha gelir zaten dybala ve lukaku biterse Avrupa kupası yarısını almış sayılırız. Şu anki kadroyuda koruması lazım tabii.

@Kaan Öner İşi sürekli TFF'ye yıkmak artık anlamsız. Millet yemiyor bunları. Kendi başarısızlığınızı başkasına yıkmak diyorum ben buna. Dışarıdan bakınca böyle gözüküyor. Desteklediğiniz Aziz yıldırım da buna karşı çıktı zaten. 10 sene içinde Beşiktaş şampiyon oldu, Trabzon oldu, Başakşehir bile oldu ama size gelince şampiyon olamama sebebiniz TFF mi? İnandırıcı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…