Jose Mourinho İstifa etmeli mi?

615069

Decapat
Şu an Galatasaray maçını izliyorum adamlar 10 kişi Fenerbahçe'nin bu sezonki bütün derbi performanslarından iyi performans gösteriyor. Bana göre Fenerbahçe'nin başına gelmiş en kötü şey varsa o da Mourinho'dur. Egolu amatörün teki. Futboldan anladığı yok yaptığı tek şey defans yapmak topun arkasına geçmek. Erol bulut bile bundan iyi top oynatıyordu bana göre. Görüşleriniz nelerdir? Bence derhal kovulmalı. İsmail kartal geri getirilmeli.

Aynen öyle hocam. Yollar ayrılmalı. İsmail kartala razıydım.

Okan Buruk td falan değil de o yüzden.

Okan buruğun zaten bu 2 senede şampiyonluğu nasıl kazandığını gördük geçen sene İsmail kartala takım oyunu oynatmıyor bireysel performans dediler Okan Buruk 2 senedir doğru düzgün takım oyunu oynatmıyor bunu hem ligde özelliklede Avrupa'da gördük takım oyunu oynayan sözde "Avrupa fatihi" olan bir takım takım oyunu oynayamaya çalışınca içerde dışarıda toplam 6 yedi az alkmaardan aynı şekilde sparta pragtan da yani ligde şampiyonluğun en büyük 2 adayının bir tanesinin başında maymun diğerinin başında da bunak bir adam var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…