Bambooo Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 208 Çözümler 1 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #1 www.joyalisveris.com Bu siteden daha önce alışveriş yapan var mı, güvenilir midir?
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 5 18 Ekim 2020 #2 Bambooo dedi: www.joyalisveris.com Bu siteden daha önce alışveriş yapan var mı, güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Şikayetvar sitesindeki şikayetler çözülmüş, alabilirsiniz bir sorun olursa iade yaparsınız, ben mesela hiç duymadığım webdenal sitesinden alışveriş yaptım kargo sorunu oldu gecikmeler onun haricinde bir sorun olmadı gelen ürün bile harikaydı. Bambooo dedi: www.joyalisveris.com Bu siteden daha önce alışveriş yapan var mı, güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Bu arada, yanlış hatırlamıyorsam arkadaşım buradan RP alıyordu.
Bambooo dedi: www.joyalisveris.com Bu siteden daha önce alışveriş yapan var mı, güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Şikayetvar sitesindeki şikayetler çözülmüş, alabilirsiniz bir sorun olursa iade yaparsınız, ben mesela hiç duymadığım webdenal sitesinden alışveriş yaptım kargo sorunu oldu gecikmeler onun haricinde bir sorun olmadı gelen ürün bile harikaydı. Bambooo dedi: www.joyalisveris.com Bu siteden daha önce alışveriş yapan var mı, güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Bu arada, yanlış hatırlamıyorsam arkadaşım buradan RP alıyordu.