Joygame neden Wolfteam konusunda ısrarcı?

Wolfteam oyununu aşırı para ver kazan şeklinde yaptıklarından beri oyunun yüzüne bakılmaz hale geldi özellikle şu özel versiyon kurtlar çıktıktan sonra ben bırakmıştım. İlkokul 8.sınıfta falandım.

Joygame tam bir paragöz firma. Eskiden Rakion oynardım geçenlerde Steam'de gördüm oyunu baya duygulanmıştım çocukken baya oynardım.

O firma Rakion'u kapattıktan beridir yüzüne bakmıyorum ah ulan tosim varda 99 lvl.
Daha demin internette gezdim biraz. Joy gamenin kapattığı rakioni steamden başka firma açmış şuan. Oyun erişilebilir durumda.
S2 Son silah içinde yapabilirler diyorlar aynı işlemi.

Bu arada goley hounds s2 gibi oyunların yanında zombi rock vardı birde oda pek kötü bir oyun değildi
Umarım rakionu tekrar aktif eden firma joygamenin para uğruna kapattığı her oyunu tek tek açar ve güncel tutar. P2W yapmadan da para kazanılıyor bu dönemde p2W de yapmazlar inşallah.

Steam'de ki rakion pay2Win oldu hiç kimse kasılamıyor adamalr sadece PvP atıyor.

2011-2013 döneminde oynamıştım o zamandan beri hatta en başından beri P2W bir oyun, aynı dönemlerinde aeria(global için joygame gibi başka bir yayıncı) da oynadığımda çok ucuza erişebildiğim eşyalar TR serverında abartısız 10 katı fiyatına satılıyordu(fiyatların döviz bazlı olmasına rağmen), fiyatı da geçtim global de markette satılan eşyalar TR de sadece lootbox'dan çıkıyor ya da hiç eklenmediği bile oluyordu, artık bunun adı P2W mi dolandırıcılık mı bilemem. Tabii buna rağmen TR de ki oyuncu miktarı misliyle fazla olunca da yapımcı da Türkiye oyuncularına ağırlık verdi Türk karakter falan getirmişti bir dönem, yani demek istediğim böyle bir para basan oyuna ve seninle ilgilenen yapımcıya sahipsen oyun konusunda da ısrarcı olursun, kim altın yumurtlayan tavuğu kesmek ister?

Bir sürü güzel oyunu vardı. Wolfteam de güzel ve para kazandırdı için ısrarcı.

Bnce edemediler değil işlerine gelmedi kısaca valve gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…