Joystick düğme çakışması

Mkara54

Decapat
Daha fazla  
İyi günler dilerim, bugün 50 liraya bir joystick aldım bilgisayarda PES 17 oynamak için. Ancak bir sıkıntı ile karşılaştım.

Joystick i ayarlarken bir problemdi bu. LSnin yönlerini ayarladığımda üstte yön düğmeleri siliniyor, RBnin yönlerini atadığımda ise şut orta pas düğmeleri siliniyor. Yani birini yapınca öteki gidiyor. Üstelik oyunda da bu böyle. Boş kalan yerler soruna neden oluyor, örneğin RB çubuğu ile şut atıp pas atabiliyorum. Sanırım içeride bu düğmeler aynı devreye bağlanmış durumda. Umarım öyle değildir, yazılımsal bir ayardır. Sizce bunun bir çözümü var mı? Kazık mı yedim şimdi ben :/

eğer Joystick böyle bir modelse yardımcı olabilirim. Ayarlama yaparken analog ışığını açıp ayarlama yapmanız lazım.

Aşağıya resim ekliyorum.

Analog ışığını açıyorsunuz. Directx İnput seçili kalıyor.

Model bu hocam. Öyle çok yüksek beklentili bir cihaz değil

Evet directx İnput u seçip ayarlama yaptım. Problem ls yi ayarlayınca yön düğmelerinin silinmesi

NoName işte dostum. Aynısı.

Platoon, Hadron, Wonderboy, Cyber, S-link gibi markaların çoğu ürünü aynı. Sadece üzerindeki damga farklı

Dediğim gibi, ayarlama yaparken Analog ışığı açık olacak. kırmızı içine aldığım yer Joystick'in tuş ayarı. Beyaz da sol analog. Analog ışığı açıkken en başta varsayılanı yükle tuşuna bas. Sonra tek tek ayarla.

Analog ışığı nedir acaba

Yani olay düğme ayarlarına varsayılan halde bırakıp dokunmamak ve sadece analoğu ayarlamak değil mi?

Analog ışığı nedir acaba

Yani olay düğme ayarlarına varsayılan halde bırakıp dokunmamak ve sadece analoğu ayarlamak değil mi?
Hayır. En baştan yapın diye öyle söykedim. Analog ışığını açın , olay analog ışığını açmakta.

Işık açıkken ayar yaparsanız çakışma olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…