Miresdal Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #1 Merhaba öncelikle. Elimde bir joystick bulunmakta ve bu joystick eFootball 2024'de çalışırken EA Games'ten indirdiğim FC 24 de çalışmamaktadır. Bunun sorunu nedir, çözümünü bilen veya öncesinde yaşayıp çözen biri var ise yardımcı olabilir mi?
Merhaba öncelikle. Elimde bir joystick bulunmakta ve bu joystick eFootball 2024'de çalışırken EA Games'ten indirdiğim FC 24 de çalışmamaktadır. Bunun sorunu nedir, çözümünü bilen veya öncesinde yaşayıp çözen biri var ise yardımcı olabilir mi?
F fatalerror00 Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 587 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et aynı muhabbet. Denemiş miydiniz bu programı? Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et aynı muhabbet. Denemiş miydiniz bu programı?
DragonHunters Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 403 Çözümler 2 1 Temmuz 2024 #3 XOutput'ya da 360CE kullanabilirsiniz. PS kolu ise DS4 olur. Artı 0 Eksi
KS KS Miresdal Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #4 fatalerror00 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et aynı muhabbet. Denemiş miydiniz bu programı? Genişletmek için tıkla... Denedim video da ki olayı, kolu algıladı ama tuş atama fonksiyonlarında sıkıntı var. Ayarlamaya çalıştım ama çözemedim bir türlü Artı 0 Eksi
fatalerror00 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et aynı muhabbet. Denemiş miydiniz bu programı? Genişletmek için tıkla... Denedim video da ki olayı, kolu algıladı ama tuş atama fonksiyonlarında sıkıntı var. Ayarlamaya çalıştım ama çözemedim bir türlü