Ryzlandx Megapat Katılım 4 Kasım 2015 Mesajlar 152 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS PRIME B660M-A D4 5333(O.C) i5 12400F RTX 3070 ADATA XPG Spectrix D41 TUF WD SN570 500GB Blue ASUS TUF GAMING 650B PSU Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Sizlerden Joystick önerisi istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Ben bunları bulabildim. -Logitech Extreme 3D -Trust GXT555 - Snopy Usb-2109 Vibration Joystick Gamepad Fiyatı Gönlüm Logitech Extreme 3D'den yana fakat titreşimli olmadığından almaya çekiniyorum. Arma 3, BF gibi oyunlarda helikopter ve uçak sürmek için alacam, titreşim ayrı bir keyif verir diye düşünüyorum, bütçem 150 ₺ duruma göre arttırabilirim.
Merhaba arkadaşlar. Sizlerden Joystick önerisi istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Ben bunları bulabildim. -Logitech Extreme 3D -Trust GXT555 - Snopy Usb-2109 Vibration Joystick Gamepad Fiyatı Gönlüm Logitech Extreme 3D'den yana fakat titreşimli olmadığından almaya çekiniyorum. Arma 3, BF gibi oyunlarda helikopter ve uçak sürmek için alacam, titreşim ayrı bir keyif verir diye düşünüyorum, bütçem 150 ₺ duruma göre arttırabilirim.
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 20 Haziran 2016 #2 Logitech Extreme 3D al. Titreşime bence gerek yok. Sonuçta Logitech kalitesi en azından memnun kalırsın.
Logitech Extreme 3D al. Titreşime bence gerek yok. Sonuçta Logitech kalitesi en azından memnun kalırsın.
A Adsız kullanıcı Kilopat Katılım 23 Eylül 2015 Mesajlar 946 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2016 #3 Logitech Extreme 3D yi öneririm. Ek oyun olarak War Thunder ve World Of Warplanes'i öneririm.
Ritualist Megapat Katılım 6 Aralık 2012 Mesajlar 529 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ahşap üst yüzey işlemcisi 21 Haziran 2016 #4 Logitech Extreme 3D bende var BF ve Arma oyunlarında kullandım. Çok ayar yaptım ama uğraştırıyor biraz. Diğerlerininde farklı olacağını sanmıyorum.
Logitech Extreme 3D bende var BF ve Arma oyunlarında kullandım. Çok ayar yaptım ama uğraştırıyor biraz. Diğerlerininde farklı olacağını sanmıyorum.