Joystick sadece çarpaz yönlere gidiyor

KEREMlllll

Decapat
Daha fazla  
Steam da gamepadle splitscreen oyun oynamaya çalışıyorum fakat kamera yani etrafa bakmak için kullandıgım joystick sadece çapraz şekilde hareket ediyor, etrafa bakamıyorum. Sadece sağ alta sol üste bakılıyor. Nasıl çözebilirim ben bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığın Gamepad'in markası nedir nedir?

Concord C850 kullanıyorum dediğim gibi Left 4 Dead2 oynarken splitscreende sağ joystick i etrafa bakmak için kullanıyorum fakat sadece çapraz bir şekilde hareket ediyor.

Concord C850 kullanıyorum dediğim gibi Left 4 Dead2 oynarken splitscreende sağ joystick i etrafa bakmak için kullanıyorum fakat sadece çapraz bir şekilde hareket ediyor.

Maalesef sorun kronik stick drift bu tarz dandik eski gamepadlerde sık yaşanan bir durum bende yaşadım biraz daha para biriktirip kaliteli bir gamepad almanızı öneririm şu anda aktif olarak kullandığım Monster Pusat Clutch'ı önerebilirim Xbox muadili en iyi gamepad.

Maalesef sorun kronik stick drift bu tarz dandik eski gamepadlerde sık yaşanan bir durum bende yaşadım biraz daha para biriktirip kaliteli bir gamepad almanızı öneririm şu anda aktif olarak kullandığım Monster Pusat Clutch'ı önerebilirim Xbox muadili en iyi gamepad.

Yani kumanda bozuk demenize göre anladım düzeltilemez mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı