N Niro Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, internetten joystick siparis ettim 6 Eylül'de teslim edilecekti fakat gelmedi hâlâ. Normal mi? Trendyol'dan söyledim.
Arkadaşlar merhaba, internetten joystick siparis ettim 6 Eylül'de teslim edilecekti fakat gelmedi hâlâ. Normal mi? Trendyol'dan söyledim.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 8 Eylül 2021 #2 Kargo takibinde durum ne olarak gözüküyor?
N Niro Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #3 FurkannC dedi: Kargo takibinde durum ne olarak gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Hâlâ ayni yerde gözukuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2021
FurkannC dedi: Kargo takibinde durum ne olarak gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Hâlâ ayni yerde gözukuyor.
isimsizjoker Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #4 Niro dedi: Hâlâ ayni yerde gözukuyor. Genişletmek için tıkla... Firmaya soru sorma bölümünden sorsanız belki bir açıklama gelir.
Niro dedi: Hâlâ ayni yerde gözukuyor. Genişletmek için tıkla... Firmaya soru sorma bölümünden sorsanız belki bir açıklama gelir.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 8 Eylül 2021 #5 Niro dedi: Hala ayni yerde gözukuyor. Genişletmek için tıkla... Aynı yerde, nerde gözüküyor? Şubede mi, nerede? Kargo takip kodunuzu verirseniz inceleyeyim. Hangi kargo firması?
Niro dedi: Hala ayni yerde gözukuyor. Genişletmek için tıkla... Aynı yerde, nerde gözüküyor? Şubede mi, nerede? Kargo takip kodunuzu verirseniz inceleyeyim. Hangi kargo firması?
N Niro Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #6 FurkannC dedi: Aynı yerde, nerde gözüküyor? Şubede mi, nerede? Kargo takip kodunuzu verirseniz inceleyeyim. Hangi kargo firması? Genişletmek için tıkla... Pendikte iste baktim ben
FurkannC dedi: Aynı yerde, nerde gözüküyor? Şubede mi, nerede? Kargo takip kodunuzu verirseniz inceleyeyim. Hangi kargo firması? Genişletmek için tıkla... Pendikte iste baktim ben
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 8 Eylül 2021 #7 @Niro dostum, sen en iyisi kargo firmasını veya Trendyol'u arayıp bilgi edin.
ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #8 Niro dedi: Pendikte iste baktim ben. Genişletmek için tıkla... Sen pendiktemi oturuyorsun?