nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 29 Ocak 2021 #1 Selamlar. Bugün YouTube'dan birkaç PC temizleme videosu izledim. Sonra bir resim açmak istediğimde böyle Paint ile açıyor, çözümü var mıdır?
Selamlar. Bugün YouTube'dan birkaç PC temizleme videosu izledim. Sonra bir resim açmak istediğimde böyle Paint ile açıyor, çözümü var mıdır?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #2 Ayarlarda varsayılan uygulamalar bölümünde, fotoğraf kısmında hangi program var? Paint ise, Fotoğraflar yapın.
Ayarlarda varsayılan uygulamalar bölümünde, fotoğraf kısmında hangi program var? Paint ise, Fotoğraflar yapın.
Schizophren Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 940 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #3
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 29 Ocak 2021 #4 nefersefa dedi: Eki Görüntüle 857897 Selamlar. Bugün YouTube'dan birkaç PC temizleme videosu izledim. Sonra bir resim açmak istediğimde böyle Paint ile açıyor, çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafa sağ tık özellikler> birlikte aç> istediğin uygulama
nefersefa dedi: Eki Görüntüle 857897 Selamlar. Bugün YouTube'dan birkaç PC temizleme videosu izledim. Sonra bir resim açmak istediğimde böyle Paint ile açıyor, çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafa sağ tık özellikler> birlikte aç> istediğin uygulama