B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 25 19 Temmuz 2020 #11 TheShelt dedi: Buradan: Sejda.com - PDF'yi Gri Tonlamaya Dönüştürün PDF metin ve görüntülerini gri tonlamaya dönüştür. Siyah-beyaz baskı. Ofset baskı için PDF'yi dışa aktarma. Çevrimiçi, kurulum veya kayıt gerektirmez. Ücretsiz, hızlı ve kullanımı kolay. www.sejda.com Genişletmek için tıkla... Hocam böyle değil faks gibi çıktı almam yazıcıdan.
TheShelt dedi: Buradan: Sejda.com - PDF'yi Gri Tonlamaya Dönüştürün PDF metin ve görüntülerini gri tonlamaya dönüştür. Siyah-beyaz baskı. Ofset baskı için PDF'yi dışa aktarma. Çevrimiçi, kurulum veya kayıt gerektirmez. Ücretsiz, hızlı ve kullanımı kolay. www.sejda.com Genişletmek için tıkla... Hocam böyle değil faks gibi çıktı almam yazıcıdan.
freyaa Zeptopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Ağustos 2021 #12 Bu amaçla bu çevrimiçi JPG'den PDF'ye Dönüştürücü denemelisiniz ve benim gibi çok faydalı bulacağınıza inanıyorum. Zevk almak....! Son düzenleme: 7 Ağustos 2021
Bu amaçla bu çevrimiçi JPG'den PDF'ye Dönüştürücü denemelisiniz ve benim gibi çok faydalı bulacağınıza inanıyorum. Zevk almak....!