nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 31 Ocak 2019 #1 DepositPhotos sitesinden bir fotoğraf aldım. Bu fotoğraf JPG formatında ve ben bu fotoğrafın transparan olmasını istiyorum. Bunu yapabilecek biri var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
DepositPhotos sitesinden bir fotoğraf aldım. Bu fotoğraf JPG formatında ve ben bu fotoğrafın transparan olmasını istiyorum. Bunu yapabilecek biri var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
djgozlerifacali Hectopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 901 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #2 JPG formatında arka plan olması gerekiyor. Söylediğiniz ancak PNG formatında yapılabilir. Not: Elinizdeki fotoğraf JPG formatındaysa arka plan silinip PNG olarak kaydedilebilir.
JPG formatında arka plan olması gerekiyor. Söylediğiniz ancak PNG formatında yapılabilir. Not: Elinizdeki fotoğraf JPG formatındaysa arka plan silinip PNG olarak kaydedilebilir.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 31 Ocak 2019 #3 Fotoğrafı atarsan yapabiliriz.
djgozlerifacali Hectopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 901 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #4 muzan dedi: Fotoğrafı atarsan yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... DepositPhotos'ta bulunan görsellerin telif hakkı bildiğim kadarıyla siteye ait. Ben buradan herhangi bir kimsenin yapmaması taraftarıyım
muzan dedi: Fotoğrafı atarsan yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... DepositPhotos'ta bulunan görsellerin telif hakkı bildiğim kadarıyla siteye ait. Ben buradan herhangi bir kimsenin yapmaması taraftarıyım
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 31 Ocak 2019 #5 Fotoğrafı PNG formatına da çevirdim. Her iki format da elimde bulunuyor. muzan dedi: Fotoğrafı atarsan yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Eğer kullanıyorsanız Steam adresinizi bırakabilir misiniz?
Fotoğrafı PNG formatına da çevirdim. Her iki format da elimde bulunuyor. muzan dedi: Fotoğrafı atarsan yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Eğer kullanıyorsanız Steam adresinizi bırakabilir misiniz?
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 31 Ocak 2019 #6 nefti dedi: Fotoğrafı PNG formatına da çevirdim. Her iki format da elimde bulunuyor. Eğer kullanıyorsanız Steam adresinizi bırakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Steam Community :: seyhankokcu
nefti dedi: Fotoğrafı PNG formatına da çevirdim. Her iki format da elimde bulunuyor. Eğer kullanıyorsanız Steam adresinizi bırakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Steam Community :: seyhankokcu