M Murtazaa Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 78 17 Ocak 2025 #1 Merhaba iyi günler, sahibinden üzerinden JPG'Le Male Elixir aldım. Orijinal gibi duruyor her şeyi orijinaliyle aynı. Acaba bir sıkıntı yaşar mıyım? Param Güvende ile aldım.
Merhaba iyi günler, sahibinden üzerinden JPG'Le Male Elixir aldım. Orijinal gibi duruyor her şeyi orijinaliyle aynı. Acaba bir sıkıntı yaşar mıyım? Param Güvende ile aldım.
SwindelieR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.414 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 - İ5 12450H - 16GB Ram Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #2 Orijinal.
BlackDread Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.039 Çözümler 1 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #3 Orijinal gibi duruyor bende kullanıyorum.
M Murtazaa Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 78 17 Ocak 2025 #4 BlackDread dedi: Orijinal gibi duruyor bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şişenin altı aynı mı?
BlackDread dedi: Orijinal gibi duruyor bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şişenin altı aynı mı?
BlackDread Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.039 Çözümler 1 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #5 Murtazaa dedi: Hocam şişenin altı aynı mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sanırım. Dosya Ekleri IMG_20250118_160338.jpg 102,6 KB · Görüntüleme: 38 IMG_20250118_160402.jpg 154,6 KB · Görüntüleme: 32
M Murtazaa Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 78 18 Ocak 2025 #7 BlackDread dedi: Aynı sanırım. Genişletmek için tıkla... Ürün geldi denedim hocam orijinal gibi hocam siz aldığınızda ürün nereye kadar doluydu full dolu muydu yoksa en üst kırmızı çizgiye kadar mı doluydu.
BlackDread dedi: Aynı sanırım. Genişletmek için tıkla... Ürün geldi denedim hocam orijinal gibi hocam siz aldığınızda ürün nereye kadar doluydu full dolu muydu yoksa en üst kırmızı çizgiye kadar mı doluydu.
BlackDread Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.039 Çözümler 1 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #8 Murtazaa dedi: Ürün geldi denedim hocam orijinal gibi hocam siz aldığınızda ürün nereye kadar doluydu full dolu muydu yoksa en üst kırmızı çizgiye kadar mı doluydu. Genişletmek için tıkla... Yani onu tam hatırlamıyorum ama ağırdı yani görüntüye oranla.
Murtazaa dedi: Ürün geldi denedim hocam orijinal gibi hocam siz aldığınızda ürün nereye kadar doluydu full dolu muydu yoksa en üst kırmızı çizgiye kadar mı doluydu. Genişletmek için tıkla... Yani onu tam hatırlamıyorum ama ağırdı yani görüntüye oranla.
M Murtazaa Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 78 19 Ocak 2025 #9 BlackDread dedi: Yani onu tam hatırlamıyorum ama ağırdı yani görüntüye oranla. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim iyi günler.
BlackDread dedi: Yani onu tam hatırlamıyorum ama ağırdı yani görüntüye oranla. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim iyi günler.
tcdevre Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 218 19 Ocak 2025 #10 Murtazaa dedi: Ürün geldi denedim hocam orijinal gibi hocam siz aldığınızda ürün nereye kadar doluydu full dolu muydu yoksa en üst kırmızı çizgiye kadar mı doluydu. Genişletmek için tıkla... Performansı nasıl normalde bu parfümün muadilleri bile güçlü orijinalin en az 4 saat kendini belli etmesi lazım.
Murtazaa dedi: Ürün geldi denedim hocam orijinal gibi hocam siz aldığınızda ürün nereye kadar doluydu full dolu muydu yoksa en üst kırmızı çizgiye kadar mı doluydu. Genişletmek için tıkla... Performansı nasıl normalde bu parfümün muadilleri bile güçlü orijinalin en az 4 saat kendini belli etmesi lazım.