kraljmehmet Hectopat Katılım 22 Nisan 2018 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2018 #1 JavaScript:Panoya kopyala var pathname = window.location.pathname; if(pathname != "/index.php" or pathname != ""){ $(".sections").remove(); } Böyle bir kod yapısı yaptım. Fakat çalışmadı. Çözümü nedir?
JavaScript:Panoya kopyala var pathname = window.location.pathname; if(pathname != "/index.php" or pathname != ""){ $(".sections").remove(); } Böyle bir kod yapısı yaptım. Fakat çalışmadı. Çözümü nedir?
Çözüm M Marigold 12 Haziran 2018 Kurduğunuz yapıya göre Pathname değişkeni tanımsız olamaz. If bloğunu aşağıdaki şekilde düzenleyin. JavaScript:Panoya kopyala if(pathname != "/index.php" || pathname != "/")
Kurduğunuz yapıya göre Pathname değişkeni tanımsız olamaz. If bloğunu aşağıdaki şekilde düzenleyin. JavaScript:Panoya kopyala if(pathname != "/index.php" || pathname != "/")
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.575 Makaleler 1 Çözümler 81 12 Haziran 2018 #2 Kod yazmadan once dokumentasyondan calissaniz? Logical Operators Artı 0 Eksi
KS KS kraljmehmet Hectopat Katılım 22 Nisan 2018 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2018 #3 bitwise dedi: Kod yazmadan once dokumentasyondan calissaniz? Logical Operators Genişletmek için tıkla... Baktığıma eminim. JavaScript:Panoya kopyala var pathname = location.pathname; alert(pathname); if(pathname != "/index.php" || pathname != ""){ $(".sections").remove(); console.log("deneme123"); } Bu tarz yaptım, bu kez konsola yazı yazıyor, ama bu linklere girince de yazıyor. Ama, istediğim .sections'u her iki linkte de siliyor. Son düzenleme: 12 Haziran 2018 Artı 0 Eksi
bitwise dedi: Kod yazmadan once dokumentasyondan calissaniz? Logical Operators Genişletmek için tıkla... Baktığıma eminim. JavaScript:Panoya kopyala var pathname = location.pathname; alert(pathname); if(pathname != "/index.php" || pathname != ""){ $(".sections").remove(); console.log("deneme123"); } Bu tarz yaptım, bu kez konsola yazı yazıyor, ama bu linklere girince de yazıyor. Ama, istediğim .sections'u her iki linkte de siliyor.
M Marigold Ziyaretçi 12 Haziran 2018 #4 Kurduğunuz yapıya göre Pathname değişkeni tanımsız olamaz. If bloğunu aşağıdaki şekilde düzenleyin. JavaScript:Panoya kopyala if(pathname != "/index.php" || pathname != "/") Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2018 Artı 0 Eksi Çözüm
Kurduğunuz yapıya göre Pathname değişkeni tanımsız olamaz. If bloğunu aşağıdaki şekilde düzenleyin. JavaScript:Panoya kopyala if(pathname != "/index.php" || pathname != "/")
KS KS kraljmehmet Hectopat Katılım 22 Nisan 2018 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2018 #5 Myriagon dedi: Kurduğunuz yapıya göre Pathname değişkeni tanımsız olamaz. If bloğunu aşağıdaki şekilde düzenleyin. JavaScript:Panoya kopyala if(pathname != "/index.php" || pathname != "/") Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Myriagon dedi: Kurduğunuz yapıya göre Pathname değişkeni tanımsız olamaz. If bloğunu aşağıdaki şekilde düzenleyin. JavaScript:Panoya kopyala if(pathname != "/index.php" || pathname != "/") Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, teşekkür ederim