JROKEZ-HIGH sistem alınır mı?

Teşekkürler hocam bir arkadaşım için alacağım sistemi de konu bayağı tartışmalı olmuş. 2060S kullanıcısıyım AMD işlemcim var ben de AMD sevmem stok fanla 90 derece altı çalışmaz bu işlemci fakat konu 3050 olunca 6600 6700 daha iyi kesinlikle bunun tartışmasına bile girmem AMD sevmememe rağmen.

Kusura bakmayın hocam boş yere atarlandık size :D

Yazılımsal olarak yine AMD iyi o fiyat aralığında WattMan alan kişi sayısı 5000'de 1'dir :D

Orasını ben bilmiyorum ama kendi yaşadıklarımı söylüyorum eskiden AMD alırdım ama bir türlü adamakıllı düzeltemiyordum hep bir sorunu çıkıyordu AMD 6700 3050 iyidir ama NVIDIA'nın DLSS gibi reflex yazılımları iyi NVIDIA fanboy falan değilim NVIDIA alınıcaksa bütçe daha yüksek olmalı tabidikide ama AMD yeni sorunlarını ya da çözümlerini bilmem artık.

Orasını ben bilmiyorum ama kendi yaşadıklarımı söylüyorum eskiden AMD alırdım ama bir türlü adamakıllı düzeltemiyordum hep bir sorunu çıkıyordu AMD 6700 3050 iyidir ama NVIDIA'nın DLSS gibi reflex yazılımları iyi NVIDIA fanboy falan değilim NVIDIA alınıcaksa bütçe daha yüksek olmalı tabidikide ama AMD yeni sorunlarını ya da çözümlerini bilmem artık.

Gene yanlış anlarsınız (AMD 6700 3050 iyidir) yeri 6700 daha iyi demek istedim.

Bilmeden konuşmak bu olsa gerek eski nesil kartlar kullanıyorsundur kesin evet eskiden AMD tamamen bir çöp ötesiydi ama şimdi çok iyi bir marka yenisine bakmamız gerek eskileri konusmaya lüzum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
3050'ye abartmayın diyor az bile demişiz.

Nefes yormaya gerek yok hocam vallaha piyasaya bakmadan böyle konuşmaları akıl kaari değil zaten
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1674056032562.png

1674056046199.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı