1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #11 mehmeterdemersoy dedi: Peki serinin öncesiyle bağlantılı mı Genişletmek için tıkla... FF oyunları önceki oyunlarıyla bağlantılı değildir birkaç oyun dışında. Önceden hiç FF oynamasan bile FF X oynayabilirsin.
mehmeterdemersoy dedi: Peki serinin öncesiyle bağlantılı mı Genişletmek için tıkla... FF oyunları önceki oyunlarıyla bağlantılı değildir birkaç oyun dışında. Önceden hiç FF oynamasan bile FF X oynayabilirsin.
05eraykrc Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 237 4 Mart 2022 #12 Daha önce hiç J-RPG oynamamıştım. İlk olarak FF7 remake ile başladım, gayete güzel bir oyun bana göre. Bazı görevler oyun süresini uzatmak için eklenmiş ve bazen sıkıyor ama oynanır.
Daha önce hiç J-RPG oynamamıştım. İlk olarak FF7 remake ile başladım, gayete güzel bir oyun bana göre. Bazı görevler oyun süresini uzatmak için eklenmiş ve bazen sıkıyor ama oynanır.
mehmeterdemersoy Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #13 Ben ffx ve NieR:Automata™'ya bakacağım aslında FF7 çok oynamak istediğim bir oyundu ama.