Yukapian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.893 Makaleler 3 Çözümler 59 20 Ekim 2022 #1 Bu kodun çalışmama sebebi nedir? Hocama sordum bilgisayarla alakalıymış.
Çözüm Fatalis 20 Ekim 2022 Editör hatayı gösteriyor zaten, document.write'dan sonra . koymuşsunuz onu silmeniz gerekiyor sadece. İşletim sistemiyle ilgisi yok.
Editör hatayı gösteriyor zaten, document.write'dan sonra . koymuşsunuz onu silmeniz gerekiyor sadece. İşletim sistemiyle ilgisi yok.
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.139 Makaleler 5 Çözümler 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 20 Ekim 2022 #2 Editör hatayı gösteriyor zaten, document.write'dan sonra . koymuşsunuz onu silmeniz gerekiyor sadece. İşletim sistemiyle ilgisi yok. Artı 0 Eksi Çözüm
Editör hatayı gösteriyor zaten, document.write'dan sonra . koymuşsunuz onu silmeniz gerekiyor sadece. İşletim sistemiyle ilgisi yok.
KS KS Yukapian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.893 Makaleler 3 Çözümler 59 20 Ekim 2022 #3 Fatalis dedi: Editör hatayı gösteriyor zaten, document.write'dan sonra. Koymuşsunuz onu silmeniz gerekiyor sadece. İşletim sistemiyle ilgisi yok. Genişletmek için tıkla... Ya hocam Allah sizden razı olsun bir de bu kodu hoca yazdı sabahtan beridir kafayı yedim. Artı 0 Eksi
Fatalis dedi: Editör hatayı gösteriyor zaten, document.write'dan sonra. Koymuşsunuz onu silmeniz gerekiyor sadece. İşletim sistemiyle ilgisi yok. Genişletmek için tıkla... Ya hocam Allah sizden razı olsun bir de bu kodu hoca yazdı sabahtan beridir kafayı yedim.