arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 10 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar, JScreenFix ölü pikseli düzeltir mi?
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 10 Kasım 2020 #2 Hayır, ölü piksel donanımsal bir sorundur. Düzeltemez.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 10 Kasım 2020 #3 Renkli mi renksiz mi?
Jaquar Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 224 10 Kasım 2020 #4 arcaozen dedi: Arkadaşlar, JScreenFix ölü pikseli düzeltir mi? Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez, bir arkadaşım ölü pixelini silgiyle monitöre bastırıp silerek onarmış. Neticede denenebilir yani.
arcaozen dedi: Arkadaşlar, JScreenFix ölü pikseli düzeltir mi? Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez, bir arkadaşım ölü pixelini silgiyle monitöre bastırıp silerek onarmış. Neticede denenebilir yani.
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 10 Kasım 2020 #5 İade et, tekrar sipariş et. Başka bir çözümü yok bu illetin.
KollarimİVerin Kilopat Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 414 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #6 Eğer ölü piksel yazılımsal bir şeyse evet, düzeltir.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 10 Kasım 2020 #7 Ölü piksel düzelmez, ama sıkışmış pikseller bir ihtimal düzelebilir. İnsanların "Ben yaptım, ölü liksel düzledi" dedikleri şey sıkışmış piksellerdir. Ölü pikseldem bazen neredeyse ayırt edilemiyorlar.
Ölü piksel düzelmez, ama sıkışmış pikseller bir ihtimal düzelebilir. İnsanların "Ben yaptım, ölü liksel düzledi" dedikleri şey sıkışmış piksellerdir. Ölü pikseldem bazen neredeyse ayırt edilemiyorlar.
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 11 Kasım 2020 #8 SkyRose dedi: Ölü piksel düzelmez, ama sıkışmış pikseller bir ihtimal düzelebilir. İnsanların "ben yaptım, ölü liksel düzledi" dedikleri şey sıkışmış piksellerdir. Ölü pikseldem bazen neredeyse ayırt edilemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Bu piksel sıkışmış piksel midir yoksa ölü piksel mi? isimsizkahraman dedi: Renkli mi renksiz mi? Genişletmek için tıkla... Renkli Dosya Ekleri image.jpg 325 KB · Görüntüleme: 731 Son düzenleme: 11 Kasım 2020
SkyRose dedi: Ölü piksel düzelmez, ama sıkışmış pikseller bir ihtimal düzelebilir. İnsanların "ben yaptım, ölü liksel düzledi" dedikleri şey sıkışmış piksellerdir. Ölü pikseldem bazen neredeyse ayırt edilemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Bu piksel sıkışmış piksel midir yoksa ölü piksel mi? isimsizkahraman dedi: Renkli mi renksiz mi? Genişletmek için tıkla... Renkli
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 11 Kasım 2020 #9 arcaozen dedi: Bu piksel sıkışmış piksel midir yoksa ölü piksel mi? Renkli. Genişletmek için tıkla... Renkli olduğuna göre sıkışmış gibi duruyor. Denemekten zarar gelmez.
arcaozen dedi: Bu piksel sıkışmış piksel midir yoksa ölü piksel mi? Renkli. Genişletmek için tıkla... Renkli olduğuna göre sıkışmış gibi duruyor. Denemekten zarar gelmez.
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 11 Kasım 2020 #10 SkyRose dedi: Renkli olduğuna göre sıkışmış gibi duruyor. Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Bu programı denerken monitöre zarar gelme ihtimali nedir peki?
SkyRose dedi: Renkli olduğuna göre sıkışmış gibi duruyor. Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Bu programı denerken monitöre zarar gelme ihtimali nedir peki?