5 581391 Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 123 8 Temmuz 2024 #1 İyi günler. Biliyorum biraz saçma ama internette kimse bir şey paylaşmamış o yüzden buraya yazıyorum. Jsga için MSÜ gerekli mi?
İyi günler. Biliyorum biraz saçma ama internette kimse bir şey paylaşmamış o yüzden buraya yazıyorum. Jsga için MSÜ gerekli mi?
Fall Before Me Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 819 Çözümler 4 8 Temmuz 2024 #2 581391 dedi: İyi günler. Biliyorum biraz saçma ama internette kimse bir şey paylaşmamış o yüzden buraya yazıyorum. Jsga için MSÜ gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Alakası yok.
581391 dedi: İyi günler. Biliyorum biraz saçma ama internette kimse bir şey paylaşmamış o yüzden buraya yazıyorum. Jsga için MSÜ gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Alakası yok.
mkataturk Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 622 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Temmuz 2024 #3 581391 dedi: İyi günler. Biliyorum biraz saçma ama internette kimse bir şey paylaşmamış o yüzden buraya yazıyorum. Jsga için MSÜ gerekli mi? Genişletmek için tıkla... MSÜ girişinde aldığın "askeri öğrenci olur" sağlık raporu ile JSGA sağlık mülakatını geçebiliyorsun. Bunun dışında bağlantısı yok.
581391 dedi: İyi günler. Biliyorum biraz saçma ama internette kimse bir şey paylaşmamış o yüzden buraya yazıyorum. Jsga için MSÜ gerekli mi? Genişletmek için tıkla... MSÜ girişinde aldığın "askeri öğrenci olur" sağlık raporu ile JSGA sağlık mülakatını geçebiliyorsun. Bunun dışında bağlantısı yok.
5 581391 Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 123 10 Temmuz 2024 #4 mkataturk dedi: MSÜ girişinde aldığın "askeri öğrenci olur" sağlık raporu ile jsga sağlık mülakatını geçebiliyorsun. Bunun dışında bağlantısı yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
mkataturk dedi: MSÜ girişinde aldığın "askeri öğrenci olur" sağlık raporu ile jsga sağlık mülakatını geçebiliyorsun. Bunun dışında bağlantısı yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.