bktech2021 Decapat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Yer Bodrum, Gümbet Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #1 Jsmooth'u açmak istediğimde şununla karşılaşıyorum. Tamam deyince de otomatik kapanıyor. Bunu nasıl çözerim?
Jsmooth'u açmak istediğimde şununla karşılaşıyorum. Tamam deyince de otomatik kapanıyor. Bunu nasıl çözerim?
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 10 Mart 2021 #2 Ortam değişkenlerinde JAVA_HOME girdisinin olup olmadığına bakın Java kurduysanız. Java kurmadıysanız kurmanız gerektiği belirtilmiş.
Ortam değişkenlerinde JAVA_HOME girdisinin olup olmadığına bakın Java kurduysanız. Java kurmadıysanız kurmanız gerektiği belirtilmiş.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 10 Mart 2021 #3 bktech2021 dedi: Jsmooth'u açmak istediğimde şununla karşılaşıyorum. Eki Görüntüle 914992 Tamam deyince de otomatik kapanıyor. Bunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Java kurdunuz mu? Path'e eklediniz mi?
bktech2021 dedi: Jsmooth'u açmak istediğimde şununla karşılaşıyorum. Eki Görüntüle 914992 Tamam deyince de otomatik kapanıyor. Bunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Java kurdunuz mu? Path'e eklediniz mi?
bktech2021 Decapat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Yer Bodrum, Gümbet Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #4 LayThese dedi: Ortam değişkenlerinde JAVA_HOME girdisinin olup olmadığına bakın Java kurduysanız. Java kurmadıysanız kurmanız gerektiği belirtilmiş. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm şimdi cevap veriyorum, ama nasıl ekleyeceğim? Çözdüm.
LayThese dedi: Ortam değişkenlerinde JAVA_HOME girdisinin olup olmadığına bakın Java kurduysanız. Java kurmadıysanız kurmanız gerektiği belirtilmiş. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm şimdi cevap veriyorum, ama nasıl ekleyeceğim? Çözdüm.