Yigit Han 7714 Femtopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #1 Kod:Panoya kopyala if (msg.startsWith (prefix + "cry")) { number = 10; imageNumber = Math.Floor (Math.random() * (number -1 + 1)) +1; message.chanel.send ( {files: ["./images/" + imagenumber + ".png"]} ) } }); client.login (token); Şu parantezlere habire unexcepted token hatası alıyorum --> }); Yardım edebilir misiniz?
Kod:Panoya kopyala if (msg.startsWith (prefix + "cry")) { number = 10; imageNumber = Math.Floor (Math.random() * (number -1 + 1)) +1; message.chanel.send ( {files: ["./images/" + imagenumber + ".png"]} ) } }); client.login (token); Şu parantezlere habire unexcepted token hatası alıyorum --> }); Yardım edebilir misiniz?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 13 Ocak 2021 #2 Yazdığın şey JSON değil. O yüzden hata alıyorsun. Discord.js ile bot yapmak istiyorsun sanırım. Bu videoya bak. Yapamazsan yaz, yardımcı olayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yazdığın şey JSON değil. O yüzden hata alıyorsun. Discord.js ile bot yapmak istiyorsun sanırım. Bu videoya bak. Yapamazsan yaz, yardımcı olayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et