JSON uzantılı fotoğraflar nasıl açılır?

mert_pasa

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün Google Fotoğraflar'daki bütün resimlerimi ilk önce bilgisayarıma indirdim sonra USB belleğime attım, neredeyse bütün hepsi fotoğraf idi fakat bazıları normal fotoğraf olarak indi, diğer birçoğu Opera'ya bağlı bir JSON belgesi tarzında indi. Bunlara tıklayınca da önüme dosyanın kodları çıkıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bunların hepsini fotoğraf olarak açmak istiyorum. Telefonumdaki 128 GB doldu, galerim 70GB olduğu için böyle bir şey yapayım dedim ve elimde patladı. Yardımlarınızı bekliyorum. Nasıl düzeltebilirim bu dosyaları?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Google'dan toplu olarak indirdiğimizde, JSON bazı verilerin zaman bilgisini tutuyor olaibilir. Örnek bir tane atar mısınız? JSON dosyası not defteri ile de açılır.

Hocam Google'dan toplu olarak indirdiğimizde, JSON bazı verilerin zaman bilgisini tutuyor olaibilir. Örnek bir tane atar mısınız? JSON dosyası not defteri ile de açılır.

Dostum onu denediğimde söylediğim gibi dosyanın kodları açılıyordu.

JSON olanlarının uzantsını PC de değiştirmeyi dene.
Mesela hangisini seçiyim?

Son düzenleme:
Hocam parça parça indirdiniz değil mi?
evet 6 parçaya böldü zip olarak indirdim
1723924313006.png

Hocam onları bir bütün olarak 7-zip benzeri programlar çıkartıyor aslında. Resimleriniz mi eksik? Yıl yıl dizinlerde olması lazım hepsi.
Resimlerim şöyle eksik giremiyorum bakamıyorum ve söylediğiniz gibi yıl yıl dizinler var içinde
şimdi ben bu dosyaları açamıcakmıyım

Resimlerim şöyle eksik giremiyorum bakamıyorum ve söylediğiniz gibi yıl yıl dizinler var içinde
şimdi ben bu dosyaları açamıcakmıyım
İçiden resimler ve videolar yok mu? Geçen böyle bir deneyimim oldu ve tüm resimler ve videolar mevcuttu dizinlerde.

Eğer yok ise bir bütün olarak çıkartmamış olabilir. Tüm parçaların seçin ve 7-zip ile çıkartın.
Örnek açısından, ilgili parçaları seçtim ve çıkar dedim;
1723924665458.png

İçiden resimler ve videolar yok mu? Geçen böyle bir deneyimim oldu ve tüm resimler ve videolar mevcuttu dizinlerde.

Eğer yok ise bir bütün olarak çıkartmamış olabilir. Tüm parçaların seçin ve 7-zip ile çıkartın.
Dostum içinde resimler var bazıları png bazıları json herşey mevcut fakat json dosyalı resimlerimleri açamıyorum ama herşey var dediğiniz 7-zip ile yapmaya çalışacağım

Eki Görüntüle 2287110
Eki Görüntüle 2287118
Olmayacak herhalde dostum

Eğer yok ise bir bütün olarak çıkartmamış olabilir. Tüm parçaların seçin ve 7-ZIP ile çıkartın.
Eki Görüntüle 2287110

Dostum sana o zaman bir şey sorabilir miyim madem bu olmuyor galeriden sildiğim fotoğraflar Google fotolardanda gidiyor bunu nasıl düzeltebilirim galeriden sileceğim ama Google fotolarda kalacak şekilde?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı