Teşekkür ederim , tokenin içinde password saklamak çok mantıklı bir seçim değil anladığım kadarıyla , çünkü çözümlediğin zaman kullanıcının password'üne ulaşabilir token içinde role , user_id gibi değişkenleri saklamak daha mantıklı olur herhalde hocam doğrumudur ?
Değerli cevabın için teşekkür ederim, konuya bakış açım değişti birkaç eğitim videosu ile destekleyip kavrayacağımı düşünüyorum. Ayrıca bu konu altın değerinde bilgi içeren bir konu oldu herkese teşekkürler sorum olursa sormaya devam edeceğim
Değerli cevabın için teşekkür ederim, konuya bakış açım değişti birkaç eğitim videosu ile destekleyip kavrayacağımı düşünüyorum. Ayrıca bu konu altın değerinde bilgi içeren bir konu oldu herkese teşekkürler sorum olursa sormaya devam edeceğim
Udemy üzerinden mustafa murat coşkun , engin demiroğ youtubeden ise sadık turan arin yazılım gibi kanallar bir konuyu 5-6 farklı kanaldan izlerim tüm teknikleri detaylı öğrenmek için.
Udemy üzerinden Mustafa Murat coşkun, engin demiroğ YouTube'dan ise sadık turan arin yazılım gibi kanallar bir konuyu 5-6 farklı kanaldan izlerim tüm teknikleri detaylı öğrenmek için.
Evet o kurs fakat alıcaksanız önermem çok eskide kalmış onu sadece yol haritası olarak kullanıyorum , ingilizcem iyi olmadığı için yabancı kaynaklara bakmıyorum maalesef hocam.
Evet o kurs fakat alacaksanız önermem çok eskide kalmış onu sadece yol haritası olarak kullanıyorum, ingilizcem iyi olmadığı için yabancı kaynaklara bakmıyorum maalesef hocam.