Çözüldü JS'te birden fazla eventListener stacklenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

249873

Kilopat
6 tane Button'a sahibim. Buttonları tanıtmasını ve eventListener eklenmesini bir Function'da yaptım. JS ile yeni bir button yaratıp yarattıktan sonra tekrar bu Function'u çalıştırıp. Yeni eklediğim Button'un da tanıtılmasını sağlıyorum. Ancak eskiden eklediklerim birden fazla kez çalışmaya başlıyor.

2. fotoğrafta ki createElement Function'una go() eklemem ile buttonlar birden fazla kez çalışıyor. console .log ile test ettim.
Tanımlamaları createElement'in altına yaptım ancak forEach tekrar kullanmadığım da yeni eklenen buttonlar yine çalışmıyor Yardımcı olursanız sevinirim

Sorunu tam anlatamadıysam eğer; createElement kısmına go()'yu eklemez isem var olan button'lar düzgün çalışıyor. Ama eklediğim de Ve yeni button yarattığımda yeni eklenen button düzgün çalışırken eskiden olan buttonlar birden fazla kez çalışıp hata'ya yol açıyor.

https://codepen.io/dogukanhanifi/pen/bGvazWE
Denemek isterseniz Console tarafına bakın orada her tıkladığım da çalışma sayısı yazıyor.

3-4 öge yarattıktan sonra en üstte ki ögelere tıklarsanız sorunu görebilirsiniz. Son eklediğiniz öge de sorun olmuyor.

Son düzenleme:
Önce "removeEventListener" kullanarak hepsini temizleyip sonradan tekrar ekleyebilirsin.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…