JTAG'li Xbox 360 Aurora menü gitti

Semih Can Efe

Hectopat
Daha fazla  
Aurora menüyü özelleştirirken tema yüklemeye karar verdim, netten istediğim temayı buldum ve menü yardımıyla USB'den konsola attım ardından temayı değiştirmek için ayarlara geldim ve bir baktım hiç tema yok (orijinal tema da dahil). USB'yi takıp tekrardan atmayı denedim sonuç aynı.
Konsolu yeniden başlattım ve Aurora tamamen gitti, açılınca tamamen siyah ekran karşılıyordu kumandadan Xbox tuşuna bastığımda orijinal menü çalışıyordu.

Nasıl geri getirebilirim?
Ne yapmam gerek? Menüde öylece dolanıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Yanlış bilgi
Hocam, XexMenu programını indirin, USB’ye atın. Xbox 360'ın hard disk bölümüne gidip USB’deki XexMenu dosyasını Xbox 360 hafızasına atın. Sonra oyun bölümünde XexMenu’yu çalıştırın. Video paylaşacağım, oradaki gibi uygularsan Aurora'yı çalıştırabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam biraz geç cevap verdim ama kusura bakma.

Fatxplorer uygulaması yardımıyla HDD'yi bilgisayara bağlayıp bozuk dosyaları düzelttim açıldı.

Dediğiniz gibi yapmayı denedim ancak USB'yi takınca biçimlendirmeden açmıyordu haliyle biçimlendirince gidiyordu. Bende biçimlendirip bilgisayara takıp tekrar atmayı denedim bu sefer de hiç dosyayı görmüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…