Judy Alvarez için Cyberpunk 2077'yi alınır mı?

Planet96

Yoctopat
Dün forumda birisinin avatarında inanılmaz güzel bir kadın resmi gördüm. Google görselden arattım ve karakterin ismi Judy Alvarez çıktı, oyun Cyberpunk 2077'miş.
Aşık oldum bu karaktere, efsane bir güzelliği var. Oyun kaç para diye bakayım dedim 799 TL yazıyor Biraz fazlaymış.

Senelerdir CS haricinde fazla oyun oynamadım. Çünkü güçlü sisteme daha yeni geçtim. Resident Evil oyunlarını oynadım. Çok fazla oyun oynayamadım başka.

Cyberpunk 2077 baktığımda karakterlerle sohbet etme gibi ilginç şeyler de varmış. Oyun ilgimi çekti. Sizce alınır mı bu fiyata?
Ayrıca Türkçe olması da çok büyük avantaj. Türkçe yamaları olası virüslere karşı kurmuyorum çünkü.

Bekle Epic de daha zamlanmamıştı en son 130 ytl ye alırsın ayrıca ufak bir ayrıntı Judy'i istiyorsan kadın karakter seç.

Kendisini masaüstü duvar kağıdı yapmak daha mantıklı. Kendisi yan karakter. Bir kaç hatıra dışında pek fazla görmeyeceksiniz oyunda.

Judy Alvarez için alınır mı bilmem de bu oyun kesinlikle alınır ancak indirimleri beklemenizi öneririm. Ayrıca alacaksanız söyleyeyim karakterler ile ilişkiye girme olayı var oyunda eğer Judy ile ilişkiye girmek istiyorsanız oyun başında kadın karakter ile başlayın.

Oyun yapmak isteyen arkadaşklar sektörde açık var acilen Judy Alvarez Dating Sim gerekli.

Judy gay bu arada, kadın karakter oynaman lazım alırsan.

Teşekkürler. O zaman indirimleri bekleyeyim.

Judy'i görmeseydim belki oyun hiç ilgimi çekmeyecekti bilmiyorum ama çok istiyorum gerçekten. Yukarıda dediğiniz şeyleri kaydettim tamamdır

Bu tarz oyun ilginç deneyim olacak benim için. Beğenirsem bu tarzda başka araştırmalar da yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…