Jüpon fiber İnternet'im çok yavaş

Jüpon fiber kullanıyorum. 50 MB İnternet paketine yükselttim.(Download: 25)(upload: 6)evde ASUS'un kaliteli bir modemi var. Eskiden Superonline kullanırken kendi taktiklerimle izin vermedikleri harici modem kullanımını çözmüştüm. Şimdi aynı taktik işe yaramadı. Bir de modem kirası alıyorlar her ay. Sorunca da kullanamazsınız diyorlar. Sizin önerdiğini bir kaynak var mı?(Modem Huawei)yoksa kendi bilgimi kullanarak kırmaya mı çalışmalıyım.

İnternet hizmeti nereden alıyorsan oradan gerekli konfigürasyon bilgilerini alarak (alabilirsen, vermeyebilirler, böyle bir hakları var, burası türkiye) sana verilen uc nokta ( dsl, ethernet, fiber optik vs.) destekli herhangi bir cihazla değiştirip kullanabilirsin. Gpon cihazların çoğunda köprüleme modu DSL modemlerdeki çalışmadığı için GPON cihazının arkasına bahsettiğin Asus modemi koyarsan ortalık bayağı karışır.

Not: Jüpon, elbisenin bedene yapışmaması için giyilen bir kıyafettir. Biz dünya genelinde bahsettiğin şeye Gpon diyoruz. Türk telekominükasyon şirkentleri jüpon diyebilir, keza kendilerinin yaptıkları işin ne oluduğunu bildiklerini sanmıyoruz.

İnternet hizmeti nereden alıyorsan oradan gerekli konfigürasyon bilgilerini alarak (alabilirsen, vermeyebilirler, böyle bir hakları var, burası türkiye) sana verilen uc nokta ( dsl, ethernet, fiber optik vs.) destekli herhangi bir cihazla değiştirip kullanabilirsin. Gpon cihazların çoğunda köprüleme modu DSL modemlerdeki çalışmadığı için GPON cihazının arkasına bahsettiğin Asus modemi koyarsan ortalık bayağı karışır.

Not: Jüpon, elbisenin bedene yapışmaması için giyilen bir kıyafettir. Biz dünya genelinde bahsettiğin şeye Gpon diyoruz. Türk telekominükasyon şirkentleri jüpon diyebilir, keza kendilerinin yaptıkları işin ne oluduğunu bildiklerini sanmıyoruz.
Köprülemeyi deneyeceğim.Önceki sefer denediğim zaman hız yine aynı çıkmıştı.(Köprüleme Superonline)bunların düşük hız vermek için yaptıkları oyunlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı