Jumbum Ekwbnin resmi distribütörü mü?

Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 2 ay sonra ekwb nucleus Dark 360 sıvı soğutucu satın almayı düşünüyordum ama malum sınır 30 euroya düşünce hayal oldu. Bende jumbum sitesine yöneleyim dedim kendileri ekwbnin Türkiye distribütörü olduklarını söylüyorlar ama ekwbnin sitesinde bunu doğrulayacak bir ibare bulamadım. Deneyimlemiş kişiler var mı acaba? Ekwb ürünlerinı jumbum üzerinden alıp bazı siteler fatura kesip gönderme konusunda sorun oluşturuyorlar ve garanti diye sözde kendileri garanti veriyor. Marka garantisi olmuyor. Var mı acaba bilgisi olan bu konuda?
En son kendilerine bu konuyu nisan ayında WhatsApp üzerinden sormuştum ve bana 1 ay sonra stoklara girecegini söylemislerdi. Sitelerine baktığımda hala ön sipariste olduğunu ve eylül 24 yazdığıda dikkatimi çekmedi değil.

@jumbum

Merhaba, Türkiye distribütörü değil, yetkili satıcı ünvanına sahibiz marka ile aramızda bir sözleşmemiz mevcuttur.
Ekwb ürünlerinı jumbum üzerinden alıp bazı siteler fatura kesip gönderme konusunda sorun oluşturuyorlar
Burada ne demek istediğinizi anlayamadık ?

Özetle Türk ticaret kanunu gereği sattığımız her mal için zaten 2 yıl garanti sunuyoruz. Buradaki fark aynı zamanda malın ithalatçısı olmamızdır.

Merhaba, Türkiye distribütörü değil, yetkili satıcı ünvanına sahibiz marka ile aramızda bir sözleşmemiz mevcuttur.

Burada ne demek istediğinizi anlayamadık?

Özetle Türk ticaret kanunu gereği sattığımız her mal için zaten 2 yıl garanti sunuyoruz. Buradaki fark aynı zamanda malın ithalatçısı olmamızdır.

Demek istediğim sizden bahsetmedim aslında orada sizin yaptığınız tarzda on siparisle ürün satıp sonra müsterilerini magdur eden bir suru firma vardı zamanında bazıları da fatura konusunda sorun yaşatıyordu ondan bahsettim çünkü baska bir postta sizin ticaret sicilinizi bulamadıgını soylemisti bir arkadas 2023 yılından kalma bir posttu. Ayriyetter başka bir sorum nisan ayinda sizinle WhatsApp üzerinden görüştügümde ürünlerin 1 aya stoka gireceğini söylemiştiniz ama şimdi sitenizde baktığımda nisan 24 ön sipariş tahmini teslim yazıyor hala ön siparişten çıkmamış ürün burada süphe olusturuyor ister istemez şüphelerimi giderebilir misiniz acaba?

Tamdır dnet bilişim diye sorgulattıgımda çıktı siciliniz dnet bilişim reklamcılık olarak gecmekte doğru muyum?

dnet bilişim reklamcılık biz değiliz.
dNet bilişim Akhisar olarak firmayı bulabilirsiniz.

Şüphenize gelince popüler olmayan talep görmeyen ürünü depomuza almayız ön sipariş oluştururuz. Depo demek maliyet demek. Maliyet demek müşteriye pahalıya mal satmak demek. Bizim en baştan çalışma politikamız Avrupalının uygun fiyata aldığı ürünü TR de pazarda en uygun fiyata satmak. Başarıyla sürdürüyoruz ;)

Ön sipariş olayını yanlış algılamışsınız. O tarih bugün sipariş ederseniz ne zaman sizde olur sorusunun cevabı. yani yarın sitemize geldiğinizde 1 gün daha atar. Çünkü sizin için henüz bir sipariş oluşmamıştır ;)

Dnet bilişim reklamcılık biz değiliz.
Dnet bilişim akhisar olarak firmayı bulabilirsiniz.

Şüphenize gelince popüler olmayan talep görmeyen ürünü depomuza almayız ön sipariş oluştururuz. Depo demek maliyet demek. Maliyet demek müşteriye pahalıya mal satmak demek. Bizim en baştan çalışma politikamız avrupalının uygun fiyata aldığı ürünü TR de pazarda en uygun fiyata satmak. Başarıyla sürdürüyoruz ;)

Ön sipariş olayını yanlış algılamışsınız. O tarih bugün sipariş ederseniz ne zaman sizde olur sorusunun cevabı. Yani yarın sitemize geldiğinizde 1 gün daha atar. Çünkü sizin için henüz bir sipariş oluşmamıştır ;)

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ama firma ismini ticaret sicilden sorgulattığımda bir sonuç çıkmamakta yanlış yerden mi bakmaktayım acaba?

Screenshot_2024-08-06-21-14-45-415_com.android.chrome.jpg

Dnet bilişim reklamcılık biz değiliz.
Dnet bilişim akhisar olarak firmayı bulabilirsiniz.

Şüphenize gelince popüler olmayan talep görmeyen ürünü depomuza almayız ön sipariş oluştururuz. Depo demek maliyet demek. Maliyet demek müşteriye pahalıya mal satmak demek. Bizim en baştan çalışma politikamız avrupalının uygun fiyata aldığı ürünü TR de pazarda en uygun fiyata satmak. Başarıyla sürdürüyoruz ;)

Ön sipariş olayını yanlış algılamışsınız. O tarih bugün sipariş ederseniz ne zaman sizde olur sorusunun cevabı. Yani yarın sitemize geldiğinizde 1 gün daha atar. Çünkü sizin için henüz bir sipariş oluşmamıştır ;)

Bir de bir sorum var size. Malum yeni mevzuat geregi Amazon'dan getirtebildigimiz yurt disindan gelen urunlerde gelmez oldu. Bunlardan biri de Noctua sitenizdede D15 sattiginizi gordum ileride Noctua urunleri getirtip satma gibi bir planiniz var mı acaba?

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ama firma ismini ticaret sicilden sorgulattığımda bir sonuç çıkmamakta yanlış yerden mi bakmaktayım acaba?

Eki Görüntüle 2276131

Bir de bir sorum var size. Malum yeni mevzuat geregi Amazon'dan getirtebildigimiz yurt disindan gelen urunlerde gelmez oldu. Bunlardan biri de Noctua sitenizdede D15 sattiginizi gordum ileride Noctua urunleri getirtip satma gibi bir planiniz var mı acaba?
Fiyat olarak rekabetçi olabildiğimiz popüler ürünleri, anlaşmalı olduğumuz distribitörler aracılığı ile getirmekteyiz. Noctua yakından takip ettiğimiz markadır. Özellikle TR de görmek üstediğiniz ürünleri belirtebilirsiniz.

Fiyat olarak rekabetçi olabildiğimiz popüler ürünleri, anlaşmalı olduğumuz distribitörler aracılığı ile getirmekteyiz. Noctua yakından takip ettiğimiz markadır. Özellikle TR de görmek üstediğiniz ürünleri belirtebilirsiniz.

Noctunın A12x25 chromax ve yeni A14x25r ve sonrasında çıkacak chromax modelini görmek isterim açıkçası tam 15 adet A12x25 chromax sipariş vereceğim sistemim için işe başladığım zaman ve tabii yanında Noctua'nın kontrolcüsünüde alacağım. Bir özel bir ürün olsa size belirtsek özel siparişle getirtebiliyor musunuz acaba?

Burada ne demek istediğinizi anlayamadık ?

Aylardır google da ürün ararken firmanızda ürünler çıkıyor, arada harcıalem vb fake sitelerden sanmıştım. Belki yakın zamanda sizden de alışveriş yapabiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı