Merhaba arkadaşlar, Jumbum'da satılan Arctic MX-6 orijinal mi? Termal macunu almayı düşünüyorum da orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
@jumbum
https://www.hepsiburada.com/arctic-...mal-macun-4gr-ar-actcp00080a-pm-HBC00003NWM85 buradan al en azindan Hepsiburada satıcısı orijinal.
Önerileriniz için teşekkür ederim, satıcının sattığı ürünün orijinal olup olmadığını öğrenmek istemiştim. Jumbum'dan da geri dönüş bekliyorum.Hepsiburada veya Teknobiyotik satıcılı alabilirsiniz.
Arkadaşım almışta orijinal olup olmadığını öğrenmek istiyoruz, ben de satın almayı düşünüyordum.Teknobiyotik, Arctic yetkili satıcısı. Direkt oradan alın derim.
Jumbum o kadar Arctic soğutucu satıyor hocam. Orijinaldir.Arkadaşım almışta orijinal olup olmadığını öğrenmek istiyoruz, ben de satın almayı düşünüyordum.
Arkadaşım almışta orijinal olup olmadığını öğrenmek istiyoruz, ben de satın almayı düşünüyordum.
Teşekkür ederim, bu geleni attığınız site üzerinden kontrol edeceğim.![]()
Ayrıca HB Premium varsa kargo dahil HB daha ucuza geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.