Bu akşam Eurovision'un yanında ebu(Avrupa yayın birliği)nin yaptığı çocuklar için olan ve çocukların yarıştığı junior Eurovision 2024 var. Şarkıları kendime göre sıraladım ve Almanya, Portekiz, Malta ve arnavutluğa oy verdim. Oylama saat 19.59'a kadar sürecek ayrıca ilk recap verildikten sonra 15 dakika yine oy verilebilecek. Yarışma 20.00'da başlayacak. Oy kullanmak isterseniz 3 oy verebilirsiniz ayrıca oy vermek ücretsiz ( jesc. TV adresinden verebilirsiniz) Oy vermeden önce tüm müziklerden kesit izleyeceksiniz ona görede oy verebilirsiniz. Hiç bugüne kadar jesc izlediniz mi? İzlediyseniz yorumlarınız neler? Dün akşam jury showundan sonra ise rtve(İspanya'nın Eurovision yayınlayan ve junior Eurovision'u düzenleyen kanalı) büyük lince maruz kaldı. Postcardlarda çocukların AI ile yapılmış görüntülerin kullanılması, stage Ready'nin kötü olması, oylama ekranın çok değişik ve saçma olması gibi nedenlerden dolayı gerçekten X'te büyük bir lince uğruyor. Şahsen bende organizasyonu beğenmedim ve ucuz buldum.