Elektronik Juo 240W 5A Type-C to Type-C Hızlı şarj kablosu 135TL

Bunun yerine orijinal Ugreen ürününü sheşnden 30 TL'ye alın daha iyi.

Birisi Çin, diğeri yurt içi. Garanti konusunda sıkıntı, kargo konusu sıkıntı, güvenmeyen tonla insan var.

Veri aktarım hızı yüksek dediğiniz 480 mbps mi yanlış mı anladım?

Bunun yerine orijinal Ugreen ürününü sheşnden 30 TL'ye alın daha iyi.
İki kabloya da sahip olan biri olarak bende ugreen'i öneririm.

Birisi Çin, diğeri yurt içi. Garanti konusunda sıkıntı, kargo konusu sıkıntı, güvenmeyen tonla insan var.

Hocam bence Juo'nun bozulma ya da kopma gibi ihtimalleri daha yüksek, marka olarak da Ugreen daha iyi ama bence Çin'den almayan kargodan dolayı istemiyordur. Biri 2 günde geliyor diğeri 2 haftada. Juo'yu alanda kötü yapmış olmaz ama acelesi ve acil ihtiyacı olmayan bence Shein'den alabilir.

(Fiyatına göre)
Dostum zaten en düşük 480 mbps fiyatına göre derken daha ne kadar düşük olabilirdi ki?Usb 3.0 bile değil ki diğer arkadaş haklı Shein'de Ugreen ve Essager ürünleri hem daha hızlı hem aynı watt oranında daha ucuza alınabiliyor.Yurtdışıyla uğraşmak istemeyen için güzel fiyat.

Bende Ugreen tercih ederim hocam gömmüyorum sadece Çin ile yurt içi karıştırmak biraz mantıksız. Hala Çin'den alışveriş yapmaya korkan çok insan var ki geçen seneye kadar bende öyleydim. Hem orijinallik konusunda kafası karışık olanlar hem de kargo sıkıntısı var. Bir de sürekli yeni kanunlar gelip duruyor.

Bu fiyatlarda genellikle dandik şarj kabloları oluyor, muhtemelen 480 Mbps'den çok daha düşük hızlar verdiğinden öyle dedi hocam. Ama dediğiniz gibi bu fiyatın bile beşte biri fiyatına çok daha iyi kablo alınıyor. Essager'in kalitesi 300-400 liralık kablolarla aynı.

Nihayet anlayan birisi.

Fazla umursamayan, alayım geçeyim beni idare etsin mantığındakiler için mantıklı onun dışında daha iyi olsun daha ucuz olsun beklerim sorun değil diyenler için shein mantıklı. Her durumda ikisi de mantıklı bana kalırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…