Çözüldü Jurassic World Evolution 2 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

EMRCAN308

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
4060 laptop
İşlemci
13500H
Sürücülerim güncel herhangi bir şekilde sorun tespit edemedim. Ama oyunu bir türlü açamıyorum. Bana bir hata mesajı vermiyor. Sadece ops jurassic world 2 crashed yazıyor. Nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-15 161405.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-15 161405.png
    63,1 KB · Görüntüleme: 60
Sürücülerim güncel herhangi bir şekilde sorun tespit edemedim. Ama oyunu bir türlü açamıyorum. Bana bir hata mesajı vermiyor. Sadece ops jurassic world 2 crashed yazıyor. Nasıl çözebilirim?

Laptopun tam olarak modeli nedir?

Omen Gaming hub>graphics switcher>discrete yapıp deneyin.
Aynı durumu bende yaşadım ve dediklerini bir aya yakın bir zaman önce yaptım ve bütün oyunlar rahatlıkla açılıyordu sonrasında bazı oyunlar tekrar açılmamaya başladı. Bu oyunlar Jurassic World Evulotion 2, Rocket league ve Unreal Engine ile yapılmış çoğu oyun. Bunu nasıl çözebilirim?

Aynı durumu bende yaşadım ve dediklerini bir aya yakın bir zaman önce yaptım ve bütün oyunlar rahatlıkla açılıyordu sonrasında bazı oyunlar tekrar açılmamaya başladı. Bu oyunlar Jurassic World Evulotion 2, Rocket League ve Unreal Engine ile yapılmış çoğu oyun. Bunu nasıl çözebilirim?

Yaşadığınız sorun için yeni konu açabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı