SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.888 Çözümler 7 20 Mayıs 2023 #1 Oyunu aldım oyun maalesef İngilizce, Türkçe yaması var mıdır acaba virüssüz kolay gelsin. Ben araştırdım maalesef bulamadım.
Oyunu aldım oyun maalesef İngilizce, Türkçe yaması var mıdır acaba virüssüz kolay gelsin. Ben araştırdım maalesef bulamadım.
Çözüm Godlixy 21 Mayıs 2023 SyLaS61 dedi: Hocam öyle yapıyorum ama yine hata veriyor. Genişletmek için tıkla... İndirdiğimiz ZIP dosyasındaki 3 dosyayı da oyunun kurulu olduğu yere atar mısınız?
SyLaS61 dedi: Hocam öyle yapıyorum ama yine hata veriyor. Genişletmek için tıkla... İndirdiğimiz ZIP dosyasındaki 3 dosyayı da oyunun kurulu olduğu yere atar mısınız?
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 457 Çözümler 1 21 Mayıs 2023 #11 Yamayı kaynağından indirin. Bana ya da ekipten birine ulaşsaydınız size destek olurduk. Artı 0 Eksi
KS KS SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.888 Çözümler 7 21 Mayıs 2023 #12 sinnerclown dedi: Yamayı kaynağından indirin. Bana ya da ekipten birine ulaşsaydınız size destek olurduk. Genişletmek için tıkla... Hocam indirmeye çalıştığımızda kod istiyor kod içinde DC sunucusuna atıyor sunucu yok maalesef. Artı 0 Eksi
sinnerclown dedi: Yamayı kaynağından indirin. Bana ya da ekipten birine ulaşsaydınız size destek olurduk. Genişletmek için tıkla... Hocam indirmeye çalıştığımızda kod istiyor kod içinde DC sunucusuna atıyor sunucu yok maalesef.
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.964 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #13 SyLaS61 dedi: Hocam sizi biraz yorduk ama yamayı kurarken dosya konumu soruyor ve oyun dosyasına girince resimdeki yer gibi ama kurmaya geldiğimde sadece dosyalar gözüküyor yani klasörler alttaki exe falan çalışmıyor nasıl yapacağım onu? Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğinizi anlamadım hocam. Yamadaki exe dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atıp kurmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
SyLaS61 dedi: Hocam sizi biraz yorduk ama yamayı kurarken dosya konumu soruyor ve oyun dosyasına girince resimdeki yer gibi ama kurmaya geldiğimde sadece dosyalar gözüküyor yani klasörler alttaki exe falan çalışmıyor nasıl yapacağım onu? Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğinizi anlamadım hocam. Yamadaki exe dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atıp kurmayı dener misiniz?
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 457 Çözümler 1 21 Mayıs 2023 #14 SyLaS61 dedi: Hocam indirmeye çalıştığımızda kod istiyor kod içinde DC sunucusuna atıyor sunucu yok maalesef. Genişletmek için tıkla... SyLaS61 dedi: Hocam indirmeye çalıştığımızda kod istiyor kod içinde DC sunucusuna atıyor sunucu yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Link atmak yasak siteden discorda bağlanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
SyLaS61 dedi: Hocam indirmeye çalıştığımızda kod istiyor kod içinde DC sunucusuna atıyor sunucu yok maalesef. Genişletmek için tıkla... SyLaS61 dedi: Hocam indirmeye çalıştığımızda kod istiyor kod içinde DC sunucusuna atıyor sunucu yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Link atmak yasak siteden discorda bağlanabilirsiniz.
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.964 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #15 sinnerclown dedi: Link atmak yasak siteden Discord'a bağlanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş Discord'a gelemiyormuş. Link bozukmuş galiba. Artı 0 Eksi
sinnerclown dedi: Link atmak yasak siteden Discord'a bağlanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş Discord'a gelemiyormuş. Link bozukmuş galiba.
KS KS SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.888 Çözümler 7 21 Mayıs 2023 #16 Godlixy dedi: Ne demek istediğinizi anlamadım hocam. Yamadaki exe dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atıp kurmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle yapıyorum ama yine hata veriyor. Artı 0 Eksi
Godlixy dedi: Ne demek istediğinizi anlamadım hocam. Yamadaki exe dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atıp kurmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle yapıyorum ama yine hata veriyor.
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.964 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #17 SyLaS61 dedi: Hocam öyle yapıyorum ama yine hata veriyor. Genişletmek için tıkla... İndirdiğimiz ZIP dosyasındaki 3 dosyayı da oyunun kurulu olduğu yere atar mısınız? Artı 0 Eksi Çözüm
SyLaS61 dedi: Hocam öyle yapıyorum ama yine hata veriyor. Genişletmek için tıkla... İndirdiğimiz ZIP dosyasındaki 3 dosyayı da oyunun kurulu olduğu yere atar mısınız?
KS KS SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.888 Çözümler 7 21 Mayıs 2023 #18 Godlixy dedi: İndirdiğimiz ZIP dosyasındaki 3 dosyayı da oyunun kurulu olduğu yere atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam oldu çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Godlixy dedi: İndirdiğimiz ZIP dosyasındaki 3 dosyayı da oyunun kurulu olduğu yere atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam oldu çok teşekkürler.
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.964 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #19 SyLaS61 dedi: Tamamdır hocam oldu çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Oyun nasıl bu arada almayı düşünüyorum. Artı 0 Eksi
SyLaS61 dedi: Tamamdır hocam oldu çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Oyun nasıl bu arada almayı düşünüyorum.
KS KS SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.888 Çözümler 7 21 Mayıs 2023 #20 Godlixy dedi: Rica ederim hocam. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Oyun nasıl bu arada almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan sadece yamayı kurdum girince yazarım nasıl olduğunu. Godlixy dedi: Rica ederim hocam. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Oyun nasıl bu arada almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yaklaşık 3 saat oynadım ve oyun güzel dinozor avlıyorsun yer yapıyorsun görevleri falan sarıyor ve ucuz yani alınabilir. Son düzenleme: 21 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Godlixy dedi: Rica ederim hocam. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Oyun nasıl bu arada almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan sadece yamayı kurdum girince yazarım nasıl olduğunu. Godlixy dedi: Rica ederim hocam. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Oyun nasıl bu arada almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yaklaşık 3 saat oynadım ve oyun güzel dinozor avlıyorsun yer yapıyorsun görevleri falan sarıyor ve ucuz yani alınabilir.