Emreby310 Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 20 Nisan 2021 #1 Soru başlıkta. Formattan sonra gider mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2021
KS KS Emreby310 Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 20 Nisan 2021 #21 SALOOWEN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Recep Baltaş'ın attığı videoyu izlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim 4 adet virüs buldu sildi ama yok. Artı 0 Eksi
SALOOWEN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Recep Baltaş'ın attığı videoyu izlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim 4 adet virüs buldu sildi ama yok.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 20 Nisan 2021 #22 Emreby310 dedi: Evet denedim 4 adet virüs buldu sildi ama yok. Genişletmek için tıkla... Silmiş işte hocam. Ne yok? Artı 0 Eksi
Emreby310 dedi: Evet denedim 4 adet virüs buldu sildi ama yok. Genişletmek için tıkla... Silmiş işte hocam. Ne yok?
KS KS Emreby310 Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 20 Nisan 2021 #23 Hocam virüs var PC'yi her açtığımda Kaspersky uyarıyor trojan bulundu diye siliyorum PC'yi kapatıp açtıktan sonra gene buluyor. Artı 0 Eksi
Hocam virüs var PC'yi her açtığımda Kaspersky uyarıyor trojan bulundu diye siliyorum PC'yi kapatıp açtıktan sonra gene buluyor.
winesandsmiles Decapat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 462 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yenişehir/Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #24 Emreby310 dedi: Hocam virüs var PC'yi her açtığımda Kaspersky uyarıyor trojan bulundu diye siliyorum PC'yi kapatıp açtıktan sonra gene buluyor. Genişletmek için tıkla... Format atmayı deneyin o zaman. Hayatımda ilk defa Kaspersky'ın halledemediği bir işlem görüyorum. Artı 0 Eksi
Emreby310 dedi: Hocam virüs var PC'yi her açtığımda Kaspersky uyarıyor trojan bulundu diye siliyorum PC'yi kapatıp açtıktan sonra gene buluyor. Genişletmek için tıkla... Format atmayı deneyin o zaman. Hayatımda ilk defa Kaspersky'ın halledemediği bir işlem görüyorum.
KS KS Emreby310 Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 20 Nisan 2021 #25 Daha sonrasıda hangi Anti-Virüs programını kurayım. Artı 0 Eksi
winesandsmiles Decapat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 462 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yenişehir/Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #26 Emreby310 dedi: Daha sonrasıda hangi Anti-Virüs programını kurayım. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullanmanızı öneririm. Ve de her zaman temiz bir Windows kullanırsanız Defender tek başına yetecektir. Ama Kaspersky bulunsun sistemde. Artı 0 Eksi
Emreby310 dedi: Daha sonrasıda hangi Anti-Virüs programını kurayım. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullanmanızı öneririm. Ve de her zaman temiz bir Windows kullanırsanız Defender tek başına yetecektir. Ama Kaspersky bulunsun sistemde.