Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Kasım 2022 #1 Just Cause serisine başlamak istiyorum ancak 1. oyun çok eski geldi. Direkt 2. oyundan başlasam sorun olur mu? 2. oyun güzel midir sizce?
Just Cause serisine başlamak istiyorum ancak 1. oyun çok eski geldi. Direkt 2. oyundan başlasam sorun olur mu? 2. oyun güzel midir sizce?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #2 @Melys 1 oynmadım ama 2 güzeldir sarıyor. Ayrıca sorun olmaz 2'den başla.
AltairRR Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Çözümler 4 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #3 Melys dedi: Just Cause serisine başlamak istiyorum ancak 1. oyun çok eski geldi. Direkt 2. oyundan başlasam sorun olur mu? 2. oyun güzel midir sizce? Genişletmek için tıkla... 2. oyundan başlarsan problem olmaz bence ayrıca 2. oyun güzel.
Melys dedi: Just Cause serisine başlamak istiyorum ancak 1. oyun çok eski geldi. Direkt 2. oyundan başlasam sorun olur mu? 2. oyun güzel midir sizce? Genişletmek için tıkla... 2. oyundan başlarsan problem olmaz bence ayrıca 2. oyun güzel.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Kasım 2022 #4 walter wick dedi: @Melys 1 oynmadım ama 2 güzeldir sarıyor. Ayrıca sorun olmaz 2'den başla. Genişletmek için tıkla... 2. oyundan başlamayı düşünüyorum bende 1 ilgimi çekmedi. AltairRR dedi: 2. oyundan başlarsan problem olmaz bence ayrıca 2. oyun güzel. Genişletmek için tıkla... Yorumlar güzel genel olarak başlayacağım sanırım.
walter wick dedi: @Melys 1 oynmadım ama 2 güzeldir sarıyor. Ayrıca sorun olmaz 2'den başla. Genişletmek için tıkla... 2. oyundan başlamayı düşünüyorum bende 1 ilgimi çekmedi. AltairRR dedi: 2. oyundan başlarsan problem olmaz bence ayrıca 2. oyun güzel. Genişletmek için tıkla... Yorumlar güzel genel olarak başlayacağım sanırım.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.131 Makaleler 1 Çözümler 46 12 Kasım 2022 #5 Just Cause serisi çok güzel ramazanda oruç tutarken vakit geçirmek istiyorsanız. Klasik bir Ubisoft yapımı fakat araçları birbirine bağlayıp celallendiklerini izlemek vs. çok keyifli.
Just Cause serisi çok güzel ramazanda oruç tutarken vakit geçirmek istiyorsanız. Klasik bir Ubisoft yapımı fakat araçları birbirine bağlayıp celallendiklerini izlemek vs. çok keyifli.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #6 Melys dedi: 2. oyundan başlamayı düşünüyorum bende 1 ilgimi çekmedi. Yorumlar güzel genel olarak başlayacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Bu arada 3'te güzeldir 2'yi seversen bir dene.
Melys dedi: 2. oyundan başlamayı düşünüyorum bende 1 ilgimi çekmedi. Yorumlar güzel genel olarak başlayacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Bu arada 3'te güzeldir 2'yi seversen bir dene.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Kasım 2022 #7 walter wick dedi: Bu arada 3'te güzeldir 2'yi seversen bir dene. Genişletmek için tıkla... 3 optimizasyon çok kötü demişler.
walter wick dedi: Bu arada 3'te güzeldir 2'yi seversen bir dene. Genişletmek için tıkla... 3 optimizasyon çok kötü demişler.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #8 Melys dedi: 3 optimizasyon çok kötü demişler. Genişletmek için tıkla... Ben APU ile oynuyorum sıkıntı yaşamıyorum. Sizde yaşamazsınız.
Melys dedi: 3 optimizasyon çok kötü demişler. Genişletmek için tıkla... Ben APU ile oynuyorum sıkıntı yaşamıyorum. Sizde yaşamazsınız.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Kasım 2022 #9 walter wick dedi: Ben APU ile oynuyorum sıkıntı yaşamıyorum. Sizde yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Doğrudur teşekkürler bilgiler için.
walter wick dedi: Ben APU ile oynuyorum sıkıntı yaşamıyorum. Sizde yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Doğrudur teşekkürler bilgiler için.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #10 Melys dedi: Doğrudur teşekkürler bilgiler için. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar.