zeldany Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 870 Çözümler 7 12 Ocak 2025 #1 Oyna'ya tıkladığım zaman başlatılıyor butonunun altında "yürütülebilir güncelleniyor" yazısı çıkıyor fakat oyun açılmıyor. Oyunu silip tekrar yükledim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2025
Oyna'ya tıkladığım zaman başlatılıyor butonunun altında "yürütülebilir güncelleniyor" yazısı çıkıyor fakat oyun açılmıyor. Oyunu silip tekrar yükledim.
Wapix Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 31 Çözümler 1 18 Ocak 2025 #2 Aynısını yaşıyorum ve aynı şekilde sil yükle yaptım fakat halen açılmıyor ya Artı 0 Eksi
KS KS zeldany Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 870 Çözümler 7 18 Ocak 2025 #3 Wapix dedi: Aynısını yaşıyorum ve aynı şekilde sil yükle yaptım fakat halen açılmıyor ya Genişletmek için tıkla... Tam emin olmamakla beraber sanıyorum ki Windows sürümünden kaynaklı. Windows 7'yi destekliyor diye okudum. Artı 0 Eksi
Wapix dedi: Aynısını yaşıyorum ve aynı şekilde sil yükle yaptım fakat halen açılmıyor ya Genişletmek için tıkla... Tam emin olmamakla beraber sanıyorum ki Windows sürümünden kaynaklı. Windows 7'yi destekliyor diye okudum.
Wapix Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 31 Çözümler 1 18 Ocak 2025 #4 Çözümü, Steam Topluluk Merkezi'nde buldum. Steam Community :: Guide :: Just Cause 2 "Updating the executable file" Fix Rehberdeki dosyayı indirip Just Cause'in dosyalarına attıktan sonra değiştir diyince çözülüyor Artı 0 Eksi
Çözümü, Steam Topluluk Merkezi'nde buldum. Steam Community :: Guide :: Just Cause 2 "Updating the executable file" Fix Rehberdeki dosyayı indirip Just Cause'in dosyalarına attıktan sonra değiştir diyince çözülüyor