ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.326 Makaleler 2 15 Şubat 2021 #11 Blondie dedi: Oyun zaten 2 lira bir de alınır mı diye konu mu açıyorsun? Al geç direkt 2 tane ekmek parası. Genişletmek için tıkla... Ekmek tanesi 2 lira.
Blondie dedi: Oyun zaten 2 lira bir de alınır mı diye konu mu açıyorsun? Al geç direkt 2 tane ekmek parası. Genişletmek için tıkla... Ekmek tanesi 2 lira.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 15 Şubat 2021 #12 ronkanta dedi: Ekmek tanesi 2 lira. Genişletmek için tıkla... Yaşadığın yere göre değişir :d
OsmanArda Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #13 Blondie dedi: Oyun zaten 2 lira bir de alınır mı diye konu mu açıyorsun? al geç direkt 2 tane ekmek parası. Genişletmek için tıkla... Kanka, haklısın ama düşünelim yine de Belki eğlenmeyeceğim, belki çok bug var ama düşünmek iyidir, sıkıntı yok. İyi, alıyorum oyunu. Yazan herkese çok teşekkür ederim.
Blondie dedi: Oyun zaten 2 lira bir de alınır mı diye konu mu açıyorsun? al geç direkt 2 tane ekmek parası. Genişletmek için tıkla... Kanka, haklısın ama düşünelim yine de Belki eğlenmeyeceğim, belki çok bug var ama düşünmek iyidir, sıkıntı yok. İyi, alıyorum oyunu. Yazan herkese çok teşekkür ederim.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 15 Şubat 2021 #14 OsmanArda dedi: Kanka haklısın ama düşünelim yine de belki eğlenmeyeceğim belki çok bug var ama düşünmek iyidir sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Oyun güzel bug yok olsa bile merak etme insanlar bug oynamak için 250 TL veriyor sen 2 TL vermişsin çok mu?
OsmanArda dedi: Kanka haklısın ama düşünelim yine de belki eğlenmeyeceğim belki çok bug var ama düşünmek iyidir sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Oyun güzel bug yok olsa bile merak etme insanlar bug oynamak için 250 TL veriyor sen 2 TL vermişsin çok mu?
OsmanArda Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #15 Blondie dedi: Oyun güzel bug yok olsa bile merak etme insanlar bug oynamak için 250 TL veriyor sen 2 TL vermişsin çok mu? Genişletmek için tıkla... Tamam kanka alacağız ya üzdün beni he sıkıntı yok alırız.
Blondie dedi: Oyun güzel bug yok olsa bile merak etme insanlar bug oynamak için 250 TL veriyor sen 2 TL vermişsin çok mu? Genişletmek için tıkla... Tamam kanka alacağız ya üzdün beni he sıkıntı yok alırız.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 15 Şubat 2021 #16 Blondie dedi: Oyun zaten 2 lira bir de alınır mı diye konu mu açıyorsun? Al geç direkt 2 tane ekmek parası. Genişletmek için tıkla... 1,5 ekmek parası. (Babam fırında çalışıyor oradan biliyorum )
Blondie dedi: Oyun zaten 2 lira bir de alınır mı diye konu mu açıyorsun? Al geç direkt 2 tane ekmek parası. Genişletmek için tıkla... 1,5 ekmek parası. (Babam fırında çalışıyor oradan biliyorum )
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.326 Makaleler 2 15 Şubat 2021 #17 William Crusader dedi: 1,5 ekmek parası. (Babam fırında çalışıyor oradan biliyorum ) Genişletmek için tıkla... Kocaeli iki araştırın isterseniz hocam her yere göre değişiyor.
William Crusader dedi: 1,5 ekmek parası. (Babam fırında çalışıyor oradan biliyorum ) Genişletmek için tıkla... Kocaeli iki araştırın isterseniz hocam her yere göre değişiyor.
OsmanArda Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #18 ronkanta dedi: Kocaeli iki araştırın isterseniz hocam her yere göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Allah'ım konu nereden nereye geldi William Crusader dedi: 1,5 ekmek parası. (babam fırında çalışıyor oradan biliyorum ) Genişletmek için tıkla...
ronkanta dedi: Kocaeli iki araştırın isterseniz hocam her yere göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Allah'ım konu nereden nereye geldi William Crusader dedi: 1,5 ekmek parası. (babam fırında çalışıyor oradan biliyorum ) Genişletmek için tıkla...
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.326 Makaleler 2 15 Şubat 2021 #19 William Crusader dedi: 1,5 ekmek parası. (Babam fırında çalışıyor oradan biliyorum ) Genişletmek için tıkla... Bizde ailecek fırıncıyız hocam amcamlar babam fırının sahibi çalışıyorlar.
William Crusader dedi: 1,5 ekmek parası. (Babam fırında çalışıyor oradan biliyorum ) Genişletmek için tıkla... Bizde ailecek fırıncıyız hocam amcamlar babam fırının sahibi çalışıyorlar.
v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 15 Şubat 2021 #20 Çok karanlık oyun ya. Beni sarmadı. Ama dünyası çok geniş, açık dünya seviyorsan denemelisin zaten çok ucuz.
Çok karanlık oyun ya. Beni sarmadı. Ama dünyası çok geniş, açık dünya seviyorsan denemelisin zaten çok ucuz.