Just Cause 2 arkadaşla nasıl oynanır?

DefkhanFlowKing

Femtopat
Arkadaşımla az önce indirdik de. Multiplayer moddayım ve aynı serverde 2 kişiyiz ama bir türlü birbirimizi bulamadık. Arkadaşımın yanına nasıl giderim? Onun yanına ışınlanma gibi bir şey var mı? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadasinizla girebilmek için multiplayer modu DLC'sine sahip olmanız gerekmekte:

Arkadaşınız ile aynı server'a girin.

Son düzenleme:
Artı -3 Eksi
Steam marketten Just Cause 2 Multiplayer DLC'sini hesabınıza yükleyip oradan oyuna giriş yapın. Herhangi bi' sunucuya girip oynayabilirsiniz. Sunucuların geneli boş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Multiplayer moddayım
Adam almış zaten. Hala multiplayer alın diyorsunuz.

Sen başka türlü mü multiplayer oynuyorsun?
Nasıl oynuyor muşum? Anlat, dinleyelim bakalım. @Doin Duyamadım?

Son düzenleme:
Adam almış zaten. Hala multiplayer alın diyorsunuz.

Nasıl oynuyor muşum? Anlat, dinleyelim bakalım. @Doin Duyamadım?
Hocam herhalde sadece başlığı okumuş. Soruyu okumamış

Steam marketten Just Cause 2 multiplayer DLC'sini hesabınıza yükleyip oradan oyuna giriş yapın. Herhangi bi' sunucuya girip oynayabilirsiniz. Sunucuların geneli boş.

Arkadaşlar zaten multiplayer DLC'sini aldım. Oyunda servere girince o haritanın bir ucunda bende haritanın bir ucunda oluyorum. Birbirimizi bulamıyoruz. Benim sorum birbirimizi nasıl buluruz? Arkadaşımın yanına ışınlanma gibi bir şey var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…