Arkadaşımla az önce indirdik de. Multiplayer moddayım ve aynı serverde 2 kişiyiz ama bir türlü birbirimizi bulamadık. Arkadaşımın yanına nasıl giderim? Onun yanına ışınlanma gibi bir şey var mı? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
JC2-MP is a project to bring multiplayer to Just Cause 2 in all of its magnificent glory. Imagine the chaos of normal Just Cause 2, then extending it out to dozens, hundreds, and even thousands of players.
Steam marketten Just Cause 2 Multiplayer DLC'sini hesabınıza yükleyip oradan oyuna giriş yapın. Herhangi bi' sunucuya girip oynayabilirsiniz. Sunucuların geneli boş.
JC2-MP is a project to bring multiplayer to Just Cause 2 in all of its magnificent glory. Imagine the chaos of normal Just Cause 2, then extending it out to dozens, hundreds, and even thousands of players.
Steam marketten Just Cause 2 multiplayer DLC'sini hesabınıza yükleyip oradan oyuna giriş yapın. Herhangi bi' sunucuya girip oynayabilirsiniz. Sunucuların geneli boş.
Arkadaşlar zaten multiplayer DLC'sini aldım. Oyunda servere girince o haritanın bir ucunda bende haritanın bir ucunda oluyorum. Birbirimizi bulamıyoruz. Benim sorum birbirimizi nasıl buluruz? Arkadaşımın yanına ışınlanma gibi bir şey var mı?