Just Cause 2 çöküyor

Yer
Londra
Merhabalar, raporu aşağıya bıraktım. Raporu biraz incelediğimde "d3d.dll" dosyasıyla ilgili çokca hata görmekteyim fakat başka bir problem olur diye hiçbir işe girişmedim sadece baktım. Şimdiden teşekkürler.

Bu da oyunun crash dosyası:

Yanlış bilgi
Bu oyunu hiç orjinal oynamadım ama böyle bir hatayla da karşılaşmadım. Farklı oyunlardaki dll hatalarını internetten dll dosyalarını indirebilidiğimiz sitelerden indirip kırık dosyayla değiştirdiğimde düzeliyordu.

Artı -1 Eksi
Bu oyunu hiç orijinal oynamadım ama böyle bir hatayla da karşılaşmadım. Farklı oyunlardaki DLL hatalarını internetten DLL dosyalarını indirebilidiğimiz sitelerden indirip kırık dosyayla değiştirdiğimde düzeliyordu.

Rastgele DLL indirmek istemiyorum ki bu daha fazla hataya sebebiyet veriyor. Rapor paylaştım yukarıda inceleyip dönerseniz sevinirim.

Bu oyunu hiç orijinal oynamadım ama böyle bir hatayla da karşılaşmadım. Farklı oyunlardaki DLL hatalarını internetten DLL dosyalarını indirebilidiğimiz sitelerden indirip kırık dosyayla değiştirdiğimde düzeliyordu.

Yanlış hocam, oyunun olduğu klasöre veya benzer bir yere klasör atmak yanlıştır ve tavsiye etmiyoruz. Bu sorunu çözmek isterken başka hataya sebep oluyor. Ayrıca raporda herhangi bir şey yok(Bulamadım) Crash'e bakılması lazım aslında bu dosyalarda, bulabilirsem yazarım zaten.

C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll
C:\Windows\SysWOW64\XInput9_1_0.dll

İlk olarak bu DLL dosyalarını silin, hatalı gibime geldi. Ardından DirectX İndirme Aracı'nı indirip çalıştırın.

Ayrıca ayarlardan Windows dil paketi mi eklemeye çalıştınız? Raporda buna dair izler var gibi. Dil paketi eklediyseniz kaldırın. Ya da Türkçe yama vs. gibi bir şey yüklediyseniz onunla da alakalı olabilir. Yüklediyseniz kaldırın.

Crash raporlarından pek anladığım söylenemez. ProcMon raporunuz da çok uzun, zaten sanırsam pek bir şey çıkmıyor çökme durumlarında. Sırası ile iki şey deneyelim diyorum. Her denemede oyunu açmaya çalışın bakalım:

• Kullanıcı adınızı değiştirin:

windows yerine Windows yapabilirsiniz mesela. Küçük harf ile başlamışsınız.

• Kaspersky sisteminizde kurulu ise kaldırın.

İlk olarak bu DLL dosyalarını silin. Ardından DirectX İndirme Aracı'nı indirip çalıştırın.

Ayrıca ayarlardan Windows dil paketi mi eklemeye çalıştınız? Raporda buna dair izler var gibi. Dil paketi eklediyseniz kaldırın. Ya da Türkçe yama vs. gibi bir şey yüklediyseniz onunla da alakalı olabilir. Yüklediyseniz kaldırın.

Oyuna Türkçe yama kurmuştum şimdi sildim öyle girdim fakat yine aynı aynı hatayı verdi. Deniyorum hemen.

İlk olarak bu DLL dosyalarını silin, hatalı gibime geldi. Ardından DirectX İndirme Aracı'nı indirip çalıştırın.

Trusteadinstaller hatası veriyor o dosyaları elleyemiyorum.

Crash raporlarından pek anladığım söylenemez. ProcMon raporunuz da çok uzun, zaten sanırsam pek bir şey çıkmıyor çökme durumlarında. Sırası ile iki şey deneyelim diyorum. Her denemede oyunu açmaya çalışın bakalım:

• Kullanıcı adınızı değiştirin:

windows yerine Windows yapabilirsiniz mesela. Küçük harf ile başlamışsınız.
  • Kaspersky sisteminizde kurulu ise kaldırın.

Kullanıcı adım Türkçe harf içermiyor. Kaspersky'ı da denedim fakat sonuç aynı.

Trustedinstaller hatası veriyor o dosyaları elleyemiyorum.

Anladım. Şu rehbere bakabilirsiniz:

Artı -1 Eksi
Anladım. Şu rehbere bakabilirsiniz:

Silemiyorsa silmemelidi genelde zaten....

Raprunuza bakıyorum şu anda. İlk gördüğüm:
  • Kaspersky silip deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı