Just Cause 2 Steam açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Yakup_120

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
8 gb
Ekran kartı
Nvidia Geforce 840m 4 gb
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40 GH
Just Cause 2 Steam'den satın aldım. Kütüphaneden oyna kısmına tıklıyorum başlatılıyor yazıyor 4-5 saniye sonra tekrar oyna yazısı geliyor. Oyunu kaç kere silip en baştan indirdim, dosyalarını kontrol ettim ama hiçbir şekilde açılmıyor.

Rapor paylaşın lütfen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıyeten bir konuda antivirüs yazılımı tarafından engellendiği söylenmiş. Varsa geçici olarak devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz.

Rapor veremiyorum. Oyun açıldığı zaman görev yöneticisinde hiçbir dosya açılmıyor veya bir hata ekranıda gelmiyor. Steam da başlatılıyor yazıyor 5-10 saniye sonra tekrar oyna tuşu geliyor. Windows güvenliğini de kapatıp tekrar denedim ama yine aynı sonuç hiçbir şey düzlemedi.

Hata vermesi gerekmiyor. Görev Yöneticisi üzerinde çıkmıyorsa oyunun dosya konumuna gidip mevcut olan .exe dosyaları için rapor oluşturmayı deneyin. Zaten sadece bir bir tane çalıştırılabilir dosya var o da JustCause2.exe.

Bu şekilde olur mu bilmiyorum ama, deneyin bakalım.

Rapora gerek kalmadı. Oyun artık çalışıyor. Yapamayanlar için aynı sıkıntı olanlar için bir tavsiye oyunu crack olarak indirin dosya konumundan Steam Just Cause 2 dosya konumuna dosyaları değiştir deyin oluyor. Eksik dosyadan kaynaklı, siz Steam'den dosyaları doğrula yapsanız bile çıkmıyor eksik olan dosya ''steam_appid'' siz de de büyük ihtimal bu dosyadır. Tekrardan teşekkür ederim ilgilendiğiniz için... @reptile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı