Just Cause 3 6.75 TL!

Diğer oyuncularla da oynanıyor mu, yoksa sadece tek başımıza mı oynayabiliyoruz?

Fiyatı zaten hep bu aralığa düşüyor. Almak için acele etmeyin. Onun dışında alınabilir bir oyun fakat yaklaşık 50-60 GB bir indirme yapıyorsunuz. Bence alın bir kenarda dursun fakat indirmenizi tavsiye etmem 1-2 saat oynayıp silersiniz.

Bu kadar boş bir oyun olamaz. Vakti zamanında yaklaşık 12 liraya almıştım verdiğim her kuruşa üzülüyorum.

Her oyun herkese hitap etmez. Just Cause yapısı itibari ile her zaman önceliği eğlenceye vermiştir. Hikaye derinliği olmayan oyunlar sizi sıkıyorsa beğenmemeniz normal.

Görevlerin tamamı absürt komedi ve eğlence üzerine kurulsa tamam da birkaç kez uçup enteresan işler yaptıktan sonra yapılacak pek birşey kalmıyor. Yine de o fiyata alınabilir.

Oyuna 40 saat gömdüm ve hiç pişman değilim. Şimdi tüm Gear Modları tamamlamaya çalışıyorum. Alınınca XXL alınmasını öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…