Just Cause 3 alınır mı?

Bana göre uymuyor açık dünyada boş boş takılıp bir yerleri kırıp parçalamak istersen alabilirsin fiyatı iyi.
Açık dünya oyunlarını genellikle severim, açık dünyası ne kadar büyük, içerisinde kaybolur muyum? Ben haritanın içerisinde kaybolduğum oyunları gerçekten çok seviyorum, etrafta gezinmek ve keşifler yapmak gibi.

Steam de muhteşem bir indirim gördüm, 131TL'lik Just Cause 3 paketi 7,54TL'ye düşmüş. Bu yüzden de oyunu alıp oynayasım geldi. Fakat daha önce Just Cause serisinin 1. ve 2. oyununu deneyimlemedim. Sizce eksiklik yaşar mıyım, hikayeleri bağlantılı mı?

Satın almak isteyenler için link: https://store.steampowered.com/bundle/7598/Just_Cause_3_XXL_Edition/
2. oyunu oynama şansım oldu ben sevmiştim oradan oraya atlaması vesaire güzeldi. 3. oyun daha iyi sanırsam kesinlikle alınır.

Açık dünya oyunlarını genellikle severim, açık dünyası ne kadar büyük, içerisinde kaybolur muyum? Ben haritanın içerisinde kaybolduğum oyunları gerçekten çok seviyorum, etrafta gezinmek ve keşifler yapmak gibi.
Hocam oyunu birkaç önce oynadım ama hatırladığım kadarıyla gerçekten kaybolmuştum haritada. Orta seviye diyebilirim tahmini olarak. Büyük ihtimal kırma dökmeyi seviyorsanız en az 5 saat kendinizi kaptırırsınız. Ben podcast, müzikle de oynuyordum oyunu tam kafa dağıtmalık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı