E edibese Hectopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 46 19 Mayıs 2019 #1 Just Cause 3 Multiplayer Mod'a girdiğimde Chat'e herhangi bir şey yazamıyorum. Dolayısıyla herhangi bir yere ışınlanamıyorum ve herhangi bir araç yapamıyorum. Yardım edebilir misiniz? Steam ismimde herhangi bir Türkçe karakter yok. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2019
Just Cause 3 Multiplayer Mod'a girdiğimde Chat'e herhangi bir şey yazamıyorum. Dolayısıyla herhangi bir yere ışınlanamıyorum ve herhangi bir araç yapamıyorum. Yardım edebilir misiniz? Steam ismimde herhangi bir Türkçe karakter yok.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 19 Mayıs 2019 #2 Araç spawnlamak için chat'e yazmaya gerek yok. "v" tuşuydu yanlış hatırlamıyorsam. Artı 0 Eksi
KS KS E edibese Hectopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 46 19 Mayıs 2019 #3 muzan dedi: Araç spawnlamak için chat'e yazmaya gerek yok. "v" tuşuydu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Burda sorun araç spawnlamak değil, ışınlamamam. Harita kocaman sonuçta. Artı 0 Eksi
muzan dedi: Araç spawnlamak için chat'e yazmaya gerek yok. "v" tuşuydu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Burda sorun araç spawnlamak değil, ışınlamamam. Harita kocaman sonuçta.