OnurcanK34 Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar yüksek bir fiyattan bu hafta çok iyi bir fiyata düşmüştü. Ben de Just Cause 3 xxl paketini aldım 7.82 TL'ye, sizce değer mi? Birkaç arkadaşıma sordum güzel dediler ama sizin de cevaplarınızı merak ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2021
Arkadaşlar yüksek bir fiyattan bu hafta çok iyi bir fiyata düşmüştü. Ben de Just Cause 3 xxl paketini aldım 7.82 TL'ye, sizce değer mi? Birkaç arkadaşıma sordum güzel dediler ama sizin de cevaplarınızı merak ediyorum.
elpx Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 612 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #2 Oyun saf kaos, hikaye modu da var fakat çok iyi değil ama zaten oyunun amacı iyi hikaye anlatmak değil.
Oyun saf kaos, hikaye modu da var fakat çok iyi değil ama zaten oyunun amacı iyi hikaye anlatmak değil.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #3 Oyunun ana hikayesi güzel değil fakat DLC'lerin hikayesi çok iyi.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #4 Sınırsız vurdulu kırdılı patlamalı oyun. Boş vakit geçirmek için alınır. Belirli bir eğlence statüsü var. Sonra bayıyor.
Sınırsız vurdulu kırdılı patlamalı oyun. Boş vakit geçirmek için alınır. Belirli bir eğlence statüsü var. Sonra bayıyor.