Denizkq Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #11 SiyahPassat dedi: Bilgisayarınız hayırlı olsun. Daha önce hiç deneyimlemediyseniz alttaki oyunları kesinlikle deneyin. Hepsi çok kral oyunlardır. Just Cause 3 Black Mesa. Mortal Kombat 10-11 Dying Light. The Forest ( Arkadaşlarla. ) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
SiyahPassat dedi: Bilgisayarınız hayırlı olsun. Daha önce hiç deneyimlemediyseniz alttaki oyunları kesinlikle deneyin. Hepsi çok kral oyunlardır. Just Cause 3 Black Mesa. Mortal Kombat 10-11 Dying Light. The Forest ( Arkadaşlarla. ) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.482 Çözümler 23 Yer Tottenham 18 Ağustos 2021 #12 Denizkq dedi: Ayrıca daha ilk oyun deneyimlerim.Bilgisayarımı alalı bir hafta bile olmadı Gta 5 oynadım ve çok eğlendim yine o tarzda açık dünya göreve zorlamayan bir oyun arıyorum. Genişletmek için tıkla... O tarz bir şeyler oyanamak istiyorsan Watch Dogs 1 ve 2'ye de bakmanı öneririm.
Denizkq dedi: Ayrıca daha ilk oyun deneyimlerim.Bilgisayarımı alalı bir hafta bile olmadı Gta 5 oynadım ve çok eğlendim yine o tarzda açık dünya göreve zorlamayan bir oyun arıyorum. Genişletmek için tıkla... O tarz bir şeyler oyanamak istiyorsan Watch Dogs 1 ve 2'ye de bakmanı öneririm.
Denizkq Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #13 469826 dedi: İkisi de de bence çok kötü oyunlar. Onun yerine başka alternatifleri var oyunun onlara bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Mesela hangi oyunlar önerirsiniz ben açık dünya GTA tarzı göreve zorlamayan/görevsiz büyük dünyalı oyunlar istiyorum. erenspurs dedi: O tarz bir şeyler oyanamak istiyorsan Watch Dogs 1 ve 2'ye de bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 mi 2 mi ben Full gezeceğim büyük dünyalı olması ve daha gerçekçi/yapabileceğimiz şeylerin seçenekleri çok olan oyunlar arıyorum.
469826 dedi: İkisi de de bence çok kötü oyunlar. Onun yerine başka alternatifleri var oyunun onlara bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Mesela hangi oyunlar önerirsiniz ben açık dünya GTA tarzı göreve zorlamayan/görevsiz büyük dünyalı oyunlar istiyorum. erenspurs dedi: O tarz bir şeyler oyanamak istiyorsan Watch Dogs 1 ve 2'ye de bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 mi 2 mi ben Full gezeceğim büyük dünyalı olması ve daha gerçekçi/yapabileceğimiz şeylerin seçenekleri çok olan oyunlar arıyorum.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.482 Çözümler 23 Yer Tottenham 18 Ağustos 2021 #14 Denizkq dedi: Mesela hangi oyunlar önerirsiniz ben açık dünya GTA tarzı göreve zorlamayan/görevsiz büyük dünyalı oyunlar istiyorum. Hocam 1 mi 2 mi ben Full gezeceğim büyük dünyalı olması ve daha gerçekçi/yapabileceğimiz şeylerin seçenekleri çok olan oyunlar arıyorum. Genişletmek için tıkla... RDR 2 Denizkq dedi: Hocam 1 mi 2 mi ben Full gezeceğim büyük dünyalı olması ve daha gerçekçi/yapabileceğimiz şeylerin seçenekleri çok olan oyunlar arıyorum. Genişletmek için tıkla... Full gezeceğim diyorsan 2'yi daha fazla öneririm.
Denizkq dedi: Mesela hangi oyunlar önerirsiniz ben açık dünya GTA tarzı göreve zorlamayan/görevsiz büyük dünyalı oyunlar istiyorum. Hocam 1 mi 2 mi ben Full gezeceğim büyük dünyalı olması ve daha gerçekçi/yapabileceğimiz şeylerin seçenekleri çok olan oyunlar arıyorum. Genişletmek için tıkla... RDR 2 Denizkq dedi: Hocam 1 mi 2 mi ben Full gezeceğim büyük dünyalı olması ve daha gerçekçi/yapabileceğimiz şeylerin seçenekleri çok olan oyunlar arıyorum. Genişletmek için tıkla... Full gezeceğim diyorsan 2'yi daha fazla öneririm.
4 469826 Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 3.216 Makaleler 16 Çözümler 2 18 Ağustos 2021 #15 Denizkq dedi: Mesela hangi oyunlar önerirsiniz ben açık dünya GTA tarzı göreve zorlamayan/görevsiz büyük dünyalı oyunlar istiyorum. Hocam 1 mi 2 mi ben Full gezeceğim büyük dünyalı olması ve daha gerçekçi/yapabileceğimiz şeylerin seçenekleri çok olan oyunlar arıyorum. Genişletmek için tıkla... Denizkq dedi: Mesela hangi oyunlar önerirsiniz ben açık dünya GTA tarzı göreve zorlamayan/görevsiz büyük dünyalı oyunlar istiyorum. Hocam 1 mi 2 mi ben Full gezeceğim büyük dünyalı olması ve daha gerçekçi/yapabileceğimiz şeylerin seçenekleri çok olan oyunlar arıyorum. Genişletmek için tıkla... Oynamadım ama Witcher 3 çok tavsiye ediyor herkes bi göz atabilirsiniz.
Denizkq dedi: Mesela hangi oyunlar önerirsiniz ben açık dünya GTA tarzı göreve zorlamayan/görevsiz büyük dünyalı oyunlar istiyorum. Hocam 1 mi 2 mi ben Full gezeceğim büyük dünyalı olması ve daha gerçekçi/yapabileceğimiz şeylerin seçenekleri çok olan oyunlar arıyorum. Genişletmek için tıkla... Denizkq dedi: Mesela hangi oyunlar önerirsiniz ben açık dünya GTA tarzı göreve zorlamayan/görevsiz büyük dünyalı oyunlar istiyorum. Hocam 1 mi 2 mi ben Full gezeceğim büyük dünyalı olması ve daha gerçekçi/yapabileceğimiz şeylerin seçenekleri çok olan oyunlar arıyorum. Genişletmek için tıkla... Oynamadım ama Witcher 3 çok tavsiye ediyor herkes bi göz atabilirsiniz.
Denizkq Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #16 erenspurs dedi: RDR 2 Full gezeceğim diyorsan 2'yi daha fazla öneririm. Genişletmek için tıkla... RDR2'de bilgisayarım kasar gibi düşünüyorum.
erenspurs dedi: RDR 2 Full gezeceğim diyorsan 2'yi daha fazla öneririm. Genişletmek için tıkla... RDR2'de bilgisayarım kasar gibi düşünüyorum.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.482 Çözümler 23 Yer Tottenham 19 Ağustos 2021 #17 Denizkq dedi: RDR2'de bilgisayarım kasar gibi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... PC Özelliklerin neler ?
Denizkq dedi: RDR2'de bilgisayarım kasar gibi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... PC Özelliklerin neler ?
Denizkq Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #18 erenspurs dedi: PC Özelliklerin neler ? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG-20210806-WA0002.jpg 41,4 KB · Görüntüleme: 58
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.482 Çözümler 23 Yer Tottenham 19 Ağustos 2021 #19 @Denizkq 1080p Optimal ayarlarda 30-40 FPS alırsın RDR2'de. Ne kadar zevkli gelir sana orasını bilemem.
@Denizkq 1080p Optimal ayarlarda 30-40 FPS alırsın RDR2'de. Ne kadar zevkli gelir sana orasını bilemem.
Denizkq Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #20 erenspurs dedi: @Denizkq 1080p optimal ayarlarda 30-40 FPS alırsın RDR2'de. Ne kadar zevkli gelir sana orasını bilemem. Genişletmek için tıkla... Bende o kadar zevkli olmayacağını düşündüm FPS biraz azken.
erenspurs dedi: @Denizkq 1080p optimal ayarlarda 30-40 FPS alırsın RDR2'de. Ne kadar zevkli gelir sana orasını bilemem. Genişletmek için tıkla... Bende o kadar zevkli olmayacağını düşündüm FPS biraz azken.