B Berabeys Decapat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #1 RAM 16 Ekran kartı Nvidia 1650 Ti Oyunun tüm ek paketlerine sahibim fakat çoğu DLC oyuna girdiğimde aktif değil. Sorunu nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri just2.png 880 KB · Görüntüleme: 119 just3.png 1,3 MB · Görüntüleme: 108 just4.png 217,8 KB · Görüntüleme: 112
Oyunun tüm ek paketlerine sahibim fakat çoğu DLC oyuna girdiğimde aktif değil. Sorunu nasıl çözebilirim?
ByMalicious Kilopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 792 Çözümler 4 8 Kasım 2023 #2 Aynı problemi yaşıyorum. Nasıl çözdünüz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
KS KS B Berabeys Decapat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #3 ByMalicious dedi: Aynı problemi yaşıyorum. Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Çözemedim hocam. Epic Games veya oyunun yapımcıları da destek olmadı, olamadı. Artı 0 Eksi
ByMalicious dedi: Aynı problemi yaşıyorum. Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Çözemedim hocam. Epic Games veya oyunun yapımcıları da destek olmadı, olamadı.
ByMalicious Kilopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 792 Çözümler 4 12 Kasım 2023 #4 Berabeys dedi: Çözemedim hocam. Epic Games veya oyunun yapımcıları da destek olmadı, olamadı. Genişletmek için tıkla... bende xboxtan almıştım birde sadece epicte değil sorun ve sonra üzülerek iade etmek zorunda kaldım Artı 0 Eksi
Berabeys dedi: Çözemedim hocam. Epic Games veya oyunun yapımcıları da destek olmadı, olamadı. Genişletmek için tıkla... bende xboxtan almıştım birde sadece epicte değil sorun ve sonra üzülerek iade etmek zorunda kaldım
KS KS B Berabeys Decapat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #5 ByMalicious dedi: Bende Xbox'tan almıştım bir de sadece Epic'te değil sorun ve sonra üzülerek iade etmek zorunda kaldım Genişletmek için tıkla... İade etmeniz iyi olmuş hocam parasını verip tüm DLC'leri aldım ama oyunda DLC açılmıyor. Oyunun içeriğinin yarısından fazlası DLC zaten. Artı 0 Eksi
ByMalicious dedi: Bende Xbox'tan almıştım bir de sadece Epic'te değil sorun ve sonra üzülerek iade etmek zorunda kaldım Genişletmek için tıkla... İade etmeniz iyi olmuş hocam parasını verip tüm DLC'leri aldım ama oyunda DLC açılmıyor. Oyunun içeriğinin yarısından fazlası DLC zaten.
B bilico2 Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 5 26 Mayıs 2024 #6 ÇÖZÜM 1. Oyuna girin. 2. ana menüye çıkın. 3. oyuna devam edin. Bu şekilde sorunu çözüyorum. Artı 0 Eksi