Just Cause 4 FPS Sorunu

BATORYA

Kilopat
Merhaba , Ryzen 7 1700-GTX 1060 6 GB GPU-16 GB RAM ile bu oyunda sabit 60 FPS alamıyorum. Oyun içi görüntüyü de ekliyorum. Low dahi sabitlemiyor akıcılığı. Boyut hatası nedeni ile ben yazayım. GPU : %97 CPU : %44 burada baya baya düşüyor. RAM : 5987 CPU sıcaklık : %42 GPU sıcaklık : %49

Oyunda optimizasyon sıkıntıları var. O yüzden normal. Adamlar önceki oyunda da yine aynı şekilde optimizasyon yapmamışlardı. Yine aynı şekilde optimizasyon yapmamışlar. Çoğu sistemde sıkıntı çıkartıyor ve FPS düşmelerine neden oluyor. Yaşadığınız sıkıntılar bu oyuna göre normal.

@KaraKartal1453 Dostum merakımdan soruyorum. Optımızasyon hatası oldugunu nasıl anlıyorsunuz ?
En basit hali ile oyunun sistemi gereksiz yere yorup, sistemden tam performans alamayıp ve bu sebeple FPS düşmelerine sebep olunca optimazsyon sıkıntısı oluyor. Bunun sebebi oyunu geliştiren ekibin hiç uğraşmaması. Burada maalesef sizin pek yapabileceğiniz bir şey yok.

Zaten oyunun incelemelerine bakarsanız herkes aynı sizin gibi performans sorunlarından şikayet etmiş. Maalesef yapımcının umurunda değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı