Just Cause 4 servise bağlanılamıyor hatası

İşletim sistemi
Windows 10

2forehead

Hectopat
Bildiğiniz gibi Epic Games ücretsiz olarak bir ara dağıtmıştı ben de oradan aldım. Yeni indirme şansım oldu fakat böyle bir hata veriyor İngilizcem pek iyi değil o yüzden konu hakkında düzgün bir araştırma yapamıyorum yardım eder misiniz?
*Hata:

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu videodaki adımları takip edip dener misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videoyu denedim fakat işe yaramadı
Mobil veriden deneyin bakalım.
işe yaramadı
Düzeltim bunun tam tersini yaptım bu sefer de oyunu açmak için 2 defa tıkladıktan sonra hemen siyah ekran gelip gidiyor

Son düzenleme:
@2forehead aynı sorun bende de oldu.
Yapılışı şöyle.
O verdiği uyarıda ileri tuşuna basıyorsun sonra bir internet sitesi açılıyor ve bilgisayarda sorun ile alakalı bir şey geliyor ekrana. Ekrana gelen şeyde panayo kopyala tuşu var ona basıyorsun sonra siteye gidiyorsun orada bir yazı yazma boşluğu var oraya yapıştırıyorsun uzun bir şey bayağı. Sayfayı aşağı indirdiğinde request code yazıyor ona basıyorsun o sana bir kod veriyor. Verdiği kodu copy to clipboard tuşuna basıp kopyalıyorsun. Sonra ekranına gelen uyarı şeyinde boş bir yer var oraya yapıştırıyorsun. Sonra bitir yazıyor ona basıyorsun oyun açılıyor.
İnşallah anlatabilmişimdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…